Lunch menu

Tuesday, 11 June

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. linguine med fläskfilé

    soltorkade tomater,
 spenat, basilika & vitlök, samt
 toppad med grana padano

  • 2. B. stekt panerad gösfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 4. asiatisk lunchbuffé!
  • 5. INDISK: chicken masala

    VEGAN: dal palak

  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Tacopaj av nötfärs

    med chilicreme samt tomat-& löksallad

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: med kyckling, soltorkad tomat & basilika
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Sallad: Räkor med pasta & fetaost
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Abonnerad lokal

Pinoccio

  • 1-raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 2-Friterad fisk (panerad)

    med pommes och skagenrörasås

Universitetsklubben

  • Ricottafylld tortelloni

    med babyspenat och örtpesto

  • Klassisk lasagne

    med tomatsås och riven ost

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: bakat kycklinglårfilè

    "ceasarpotatissallad", tomater

  • Dagens grönt: bakad sommarkål

    tabbouleh på svensk quinoa, hummus

  • Stångs klassiker: stångs wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: varmrökt laxsallad

    potatissallad, körsbärstomater, gurka, örter, sommarlöksmajonnäs

  • Veckans dessert

    chokladmousse

Pegs & Tails

  • Fisk- & skaldjursgratäng med tomat, saffran & fänkål

    Serveras med limeaioli & kokt potatis

  • Köttbullar med len potatispuré

    Serveras med gräddsås & rårörda lingon

  • Veckans fisk: Pasta vongole

    Chili, vitlök, persilja, vongolemusslor

  • Veckans green: Surdegspizza

    Med fyra ostar, tomatsås & lök

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med kokt ägg från Ås & syrad rödlök

  • Nykokta svenska blåmusslor

    Grädde, vin & lökar, persilja, chili samt vitlöksbröd

Tuesday, June 11