Lunch menu

Tuesday, 4 June

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med ryggbiff

    champinjoner,
 timjan, tryffelolja & vitlök, samt
 toppad med grana padano

  • 2. B. stekt panerad flundrafilé

    med västkustsås (räkor, rom, crabfish), serveras
 med kokt potatis & citron

  • 3. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 4. asiatisk lunchbuffé!
  • 5. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: green gram curry

  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Pulled Pork

    med BBQ-sås, aioli, pitabröd, klyftpotatis, coleslaw, picklad rödlök

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili
  • Sallad: Räkor med pasta & tapenad
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Huset schnitzel

    med stekt potatis och bearnaisesås

  • Kyckling Tandoori med ris
  • Veckans sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza:Carni Pizza

    Skinka, ädelost, bacon, mozzarellaost, ruccola

Pinoccio

  • 1-raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 2-Friterad fisk (panerad)

    med pommes och skagenrörasås

Universitetsklubben

  • Chevregratinerade rödbetor

    med balsamico och honung

  • Pulled pork med BBQsås

    aioli serveras med libabröd och rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: färsbiff på kött från östergötland

    pasta, babyspenat, parmesan, tomatsås

  • Dagens grönt: sotad östgötsk spetskål

    matvete, picklad lök, romansallad, purjolökskräm

  • Stångs klassiker: stångs wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: kräftsallad

    pasta, tomatpesto, picklade körsbärstomater, sommarkål, dillmajonnäs

  • Veckans dessert

    Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Helstekt kotlettrad

    Serveras med potatisgratäng & rosépepparsås

  • Het kycklinggryta

    Kokos, chili & lime servaras med jasminris

  • Matjessill på rågbröd

    Serveras med ägg, fin hackad rödlök, brynt smör, dill & kokt potatis

  • Krämig risotto

    Med sparris & parmesanost

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med kokt ägg från Ås & syrad rödlök

  • Nykokta svenska blåmusslor

    Grädde, vin & lökar, persilja, chili samt vitlöksbröd

Tuesday, June 4