Lunch menu

Monday, 3 June

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 1. helstekt svensk fläskytterfilé

    med
 portersås & äppelchutney, serveras
 med timjanrostad potatis

  • 2. A.krämig kycklinggryta

    med champinjoner, paprika, vitlök & soja, serveras
 med ris eller kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad torskfilé

    med västkustsås (räkor, rom, crabfish), serveras
 med kokt potatis & citron

  • 3. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 4. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • GRILL:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad färsk torskfilé

    med skagensås & kokt potatis

  • Grillad kycklingfilé

    med tzatziki, rödvinssky, stekt potatis & grekisk sallad

  • Veg: Feta-& grönsaksfylld zucchini

    med tzatziki, rödvinssky, stekt potatis & grekisk sallad

  • Sallad: Räkor med grape, äpple & citron
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Panerad rödspätta

    med smör stekt potatis och remouladsås

  • Kycklingschnitzel

    med smör stekt potatis och bearnaisesås

  • Falafel med pommes

    vitlökssås/hummus

  • Veckans sallad: kycklingsallad
  • Dagens pizza: Afandi Pizza

    halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico och ruccola

Pinoccio

  • 1-kycklingschnitzel

    med stekt potatis och bearnaise

  • 2-panerad fiskfilé

    med wokade grönsaker, kokt potatis och remouladsås

Universitetsklubben

  • Veg pasta med zucchini

    champinjoner, örtpesto och soltorkade tomater

  • Kyckling i dragonsås

    med paprika serveras med ris

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: kryddsotat kycklinglår

    rotfrukter, sommarkål, citron- och persiljekräm

  • Dagens grönt: bakad blomkål

    basmatiris, vårlök, soja, böngroddar, sesamfrön, chilimajonnäs

  • Stångs klassiker: stångs wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: kräftsallad

    pasta, tomatpesto, picklade körsbärstomater, sommarkål, dillmajonnäs

  • Veckans dessert

    Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Pannbiff

    Serveras med stekt potatis samt skysås

  • Het kycklinggryta

    Kokos, chili & lime servaras med jasminris

  • Krämig risotto

    sparris & parmesam

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med kokt ägg från Ås & syrad rödlök

  • Nykokta svenska blåmusslor (serveras från tisdag)

    Grädde, vin & lökar, persilja, chili samt vitlöksbröd

Monday, June 3