Lunch menu

Thursday, 30 May

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- och löksallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kycklingkebab-tallrik eller falafel


    med tillbehörsbuffé

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med skagensås

    serveras med lättfrästa haricots verts & dillstekt potatis eller kokt potatis

  • 3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 4. asiatisk lunchbuffé
  • 5. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: mixed beans

  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kålpudding med gräddsås

    lingon & kokt potatis

  • Ostpanerad kyckling "Piccata"

    med tomatsås & ris eller stekt potatis

  • Veg: Ostpanerad zucchini "Piccata"

    med tomatsås & ris eller stekt potatis

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Sallad: Räkor & kräftstjärtar med dill & ägghalva
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Vi tänder grillen, La fontana special hamburgare buffé

    Kolgrillad hamburgare, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis, pommes. Olika såser

  • Veckans sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Pisa

    champinjoner, ost, halloumi, ädelost, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • 1-korvstronganoff

    med grönsaker serveras med ris

  • 2-pasta Carbonara

    med tagliatelle pasta

Universitetsklubben

  • Halloumigryta med bönor och kokosmjölk

    serveras med couscous

  • Kycklingfilé i rökt paprikasås

    serveras med grönsaker och jasminris

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: nattbakad oxbringa från valdermarsvik

    rotfruktstomp, picklad lök, vispad dijon- och pepparrotskräm

  • Dagens grönt: kryddig morotsbiff

    basmatiris, bönsallad, gurka- och myntayoghurt

  • Stångs klassiker: stångs wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: räksallad

    romansallad, bacon, gurka , picklade tomater, rödlök, brödsmulor, parmesan, aioli

  • Veckans dessert

    chokladmousse

Pegs & Tails

  • Högrevsgryta med svamp

    Serveras med potatispuré

  • Veckans fisk: Färsk sej

    Serveras med dillstött potatis samt sås på Borenkräftor

  • Veckans green: Surdegspizza

    Med mozzarella, soltorkade tomater,oliver samt kronärtshjärtan

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dilll- & romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med kokt ägg från Ås & syrad rödlök

  • Nykokta svenska blåmusslor

    Grädde, vin & lökar, persilja, chili samt vitlöksbröd

Thursday, May 30