Lunch menu

Wednesday, 15 May

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 1. egengjorda köttbullar med gräddsås & lingon

    serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. isterband från Nässjö Chark

    serveras med
 dillstuvad potatis & inlagda rödbetor

  • 2. B. stekt panerad torskfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 4. asiatisk lunchbuffé!
  • 5. INDISK: chettinadu chicken curry

    VEGAN: dal tadka

  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad kotlett med potatisgratäng & whiskysås
  • Fisk-& skaldjurspaella med aioli
  • Veg: Grönsakspaella med aioli
  • Pasta: med kyckling, spenat & soltorkad tomat
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Sallad: Kyckling, bacon & fetaost
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Vi tänder grillen, La fontana special grill buffé

    Bifteki, kycklingspett och halloumi med pommes och klyftpotatis. Olika såser

  • Veckans sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Bresaola

    soltorkade tomater, bresaola, valnötter, mozzarellaost och ruccola

Pinoccio

  • 1-panerad kycklingschnitzel

    med stekt potatis, bearnaise

  • 2-rödsätta med kokt potatis och remuladsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: fläskschnitzel från skänninge

    ljummen potatissallad, rädisor, babyspenat, vårlöksmajonnäs

  • Dagens grönt: bakad blomkål

    matvetesallad, picklade körsbärstomater, örter, chiliyoghurt

  • Stångs klassiker: stångs wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckas sallad: räksallad

    chilimarinerade räkor, glasnudlar, sesampicklad morot, kimchi, vårlök, böngroddar, limemajonnäs

  • Veckans dessert

    Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Kokt kalv i syrlig dillsås

    Serveras med kokt potatis

  • Veckans fisk

    Fläckig havskatt

  • Veckans green: Vegetarisk bolognese med svamp

    Serveras med färsk tagliatelle

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås samt fänkålspicklad gurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås gård - syrad rödlök samt mangoraja

  • Svenska nykokta musslor

    Vin, grädde, lökar & chili samt vitlöksbröd

More lunches available at

Wednesday, May 15