Lunch menu

Wednesday, May 15

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl
    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja
  • Laxbowl med quinoa och gravad lax
    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème
  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling
    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing
  • Chèvrebowl
    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett
  • Vegetarisk poké bowl
    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo
  • Medibowl med bulgur och falafel
    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki
  • Kycklingbowl med bulgur
    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett
  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)
    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing
  • Grilltallrik (varm rätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast
  • Plocksallad
    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad
  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka
    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 1. egengjorda köttbullar med gräddsås & lingon
    serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis
  • 2. A. isterband från Nässjö Chark
    serveras med
 dillstuvad potatis & inlagda rödbetor
  • 2. B. stekt panerad torskfilé med dill-majonnäs
    serveras med kokt potatis & citron
  • 3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 4. asiatisk lunchbuffé!
  • 5. INDISK: chettinadu chicken curry
    VEGAN: dal tadka
  • 6. VEGETARISKT:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL:
    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad kotlett med potatisgratäng & whiskysås
  • Fisk-& skaldjurspaella med aioli
  • Veg: Grönsakspaella med aioli
  • Pasta: med kyckling, spenat & soltorkad tomat
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Sallad: Kyckling, bacon & fetaost
  • Grillen serverar:
    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Vi tänder grillen, La fontana special grill buffé
    Bifteki, kycklingspett och halloumi med pommes och klyftpotatis. Olika såser
  • Veckans sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Bresaola
    soltorkade tomater, bresaola, valnötter, mozzarellaost och ruccola

Pinoccio

  • 1-panerad kycklingschnitzel
    med stekt potatis, bearnaise
  • 2-rödsätta med kokt potatis och remuladsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: fläskschnitzel från skänninge
    ljummen potatissallad, rädisor, babyspenat, vårlöksmajonnäs
  • Dagens grönt: bakad blomkål
    matvetesallad, picklade körsbärstomater, örter, chiliyoghurt
  • Stångs klassiker: stångs wallenbergare
    potatis, lingon, ärter, skirat smör
  • Veckas sallad: räksallad
    chilimarinerade räkor, glasnudlar, sesampicklad morot, kimchi, vårlök, böngroddar, limemajonnäs
  • Veckans dessert
    Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Kokt kalv i syrlig dillsås
    Serveras med kokt potatis
  • Veckans fisk
    Fläckig havskatt
  • Veckans green: Vegetarisk bolognese med svamp
    Serveras med färsk tagliatelle
  • Varmrökt lax med chili & lime
    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås samt fänkålspicklad gurka
  • Sallad med handskalade räkor
    Ägg från Ås gård - syrad rödlök samt mangoraja
  • Svenska nykokta musslor
    Vin, grädde, lökar & chili samt vitlöksbröd

More lunches available at

Wednesday, May 15