Lunch menu

Tuesday, 14 May

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. svenskt stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kyckling

    chili, lime & vitlök, samt
 toppad med grana padano

  • 2. B. stekt panerad gösfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 4. asiatisk lunchbuffé!
  • 5. INDISK: chettinadu chicken curry

    VEGAN: dal tadka

  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Örtstekt kycklingfilé

    med tzatziki, rödvinssås & vitlöksrostad potatis

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Kyckling med grön curry & cocosmjölk
  • Sallad: Räkor & kräftstjärtar

    med dill, ägghalva & citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Huset schnitzel

    med stekt potatis och bearnaisesås

  • Chicken tamura

    med klyftpotatis och vitlökssås

  • Veckans sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza:Carni Pizza

    Skinka, ädelost, bacon, mozzarellaost, ruccola

Pinoccio

  • 1-raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 2-Friterad fisk (panerad)

    med pommes och dillsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: bakad torsk

    potatispuré, tomater, kapris, örter, brynt smör

  • Dagens grönt: raggmunk

    sotad spetskål, skogschampinjoner, rårörda lingon

  • Stångs klassiker: stångs wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckas sallad: räksallad

    chilimarinerade räkor, glasnudlar, sesampicklad morot, kimchi, vårlök, böngroddar, limemajonnäs

  • Veckans dessert

    Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Bouillabaisse

    Serveras med limeaioli

  • Veckans fisk

    Fläckig havskatt

  • Veckans green: Vegetarisk bolognese med svamp

    Serveras med färsk tagliatelle

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås samt fänkålspicklad gurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås gård - syrad rödlök samt mangoraja

  • Svenska nykokta musslor

    Vin, grädde, lökar & chili samt vitlöksbröd

More lunches available at

Tuesday, May 14