Lunch menu

Thursday, 9 May

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- och löksallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • Kristi himmelsfärdsdag = stängt

Pinoccio

  • RÖD DAG öppet kl 12-21 00

Universitetsklubben

  • Krist Himmelfärdsdag STÄNGT

Stångs Mjärdevi

  • STÄNGT!

Pegs & Tails

  • Wallenbergare på dovhjort

    Serveras med potatispuré, rårörda lingon, skirat smör & ärtor

  • Veckans fisk: Stekt strömming

    Serveras med potatispuré samt brynt dillsmör & rårörda lingon

  • Vildsvinsisteband från Grebo

    Serveras med örtstuvad potatis, senapskräm & rödbetor

  • Vegetarisk paj

    Fylld med kronärtskocka, soltorkadtomat samt mammutoliv

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, nobissås & fänkålspicklad gurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås gård - syrad rödlök samt mangoraja

  • Svenska nykokta musslor (serveras från tisdag)

    Vin, lökar & chili

More lunches available at

Thursday, May 9