Lunch menu

Wednesday, 8 May

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pannbiff (svenskt kött) med stekt lök

    gräddsås & lingon, serveras med kokt potatis

  • 2. A .biff stroganoff med färska champinjoner

    serveras med saltgurka & ris

  • 2. B. ugnsgrillad laxfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 4. asiatisk lunchbuffé!
  • 5. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: chenna masala

  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grillat med tillbehör (fläsknoisette, chorizo)

    samt potatissallad, stekt potatis, bearnaise, kryddsmör

  • Veg: Grillat med quorn & majskolv

    samt potatissallad, stekt potatis, bearnaise, kryddsmör

  • Wok: Kyckling

    med mango, lime & färsk ingefära

  • Sallad: Räkor

    med matvete, örter & ägghalva

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

  • Efter lunchen bjuder vi på glass!

La Fontana

  • La fontana special indisk buffé

    Palak Paneer med halloumi, Butter chicken, Tandoori med ris och naanbröd Inkl. grönsaker

  • Veckans sallad: Gyrossallad
  • Dagens pizza: Bresaola

    soltorkade tomater, bresaola, valnötter, mozzarellaost och ruccola

Pinoccio

  • 1-lövstekt med pommes

    ärtor, grilltomat och bearnaise

  • 2-pasta dipollo med kyckling

    champinjoner, krämig grädde

  • SALLADBUFFE, BRÖD, KAFFE OCH DRICKA INGÅR

Universitetsklubben

  • Enchiladas toppade med vegansk ost

    serveras med en tomatsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: fläskschnitzel från skänninge

    rostad potatissallad, vispat smör, rödvinssky

  • Dagens grönt: friterad risottokrokett

    linser, tomat, ruccola, parmesan

  • Stångs klassiker: wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: räksallad

    pasta, tomatpesto, dillpicklad gurka, riven prästost, ärtskott, dillmajonnäs

  • Veckans dessert

    chokladmousse

Pegs & Tails

  • Raggmunk med stekt fläsk

    Serveras med lingongrädde

  • Veckans fisk: Stekt strömming

    Serveras med potatispuré samt brynt dillsmör & rårörda lingon

  • Vildsvinsisteband från Grebo

    Serveras med örtstuvad potatis, senapskräm & rödbetor

  • Vegetarisk paj

    Fylld med kronärtskocka, soltorkadtomat samt mammutoliv

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, nobissås & fänkålspicklad gurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås gård - syrad rödlök samt mangoraja

  • Svenska nykokta musslor (serveras från tisdag)

    Vin, lökar & chili

Wednesday, May 8