Lunch menu

Friday, 10 May

Brödernas kök

  • Poké bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök, salladslök, sesamfrön, srirachamajo och soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 1. helstekt fläskfilé med choronsås

    serveras med friterade lökringar & stekt potatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med sås på yoghurt

    & äpple, gurka, dill & pepparrot, serveras med lättfrästa haricots verts & stekt eller kokt potatis

  • 3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 4. Asiatisk lunchbuffé
  • 5. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: chenna masala

  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Pinoccio

  • 1-helstekt fläskytterfilé

    med rostad potatis, rödvinssås och bearnaise

  • 2-black and White pasta

    med champinjoner, grädde, tomatsås

  • SALLADBUFFE, BRÖD, KAFFE OCH DRICKA INGÅR

Universitetsklubben

  • Stängt

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: sotat kycklinglårfilè

    klyftpotatis, picklad rödlök, babyspenat, chipotlmajonnäs

  • Dagens grönt: grönsakslasagne

    ruccola, tomat, getaost från Löts gårdsmejeri

  • Stångs klassiker: wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: räksallad

    pasta, tomatpesto, dillpicklad gurka, riven prästost, ärtskott, dillmajonnäs

  • Veckans dessert

    chokladmousse

Pegs & Tails

  • Schnitzel cordon bleu

    Serveras med rödvinssky samt rostad potatis

  • Veckans fisk: Stekt strömming

    Serveras med potatispuré samt brynt dillsmör & rårörda lingon

  • Vildsvinsisteband från Grebo

    Serveras med örtstuvad potatis, senapskräm & rödbetor

  • Vegetarisk paj

    Fylld med kronärtskocka, soltorkadtomat samt mammutoliv

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, nobissås & fänkålspicklad gurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås gård - syrad rödlök samt mangoraja

  • Svenska nykokta musslor (serveras från tisdag)

    Vin, lökar & chili

More lunches available at

Friday, May 10