Lunch menu

Tuesday, 23 January

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. Tagliatelle med ryggbiff

    Champinjoner, timjan, tryffelolja & vitlök, samt toppad grana padano

  • 2. B. Stekt panerad torskfilé

    Västkustsås (räkor, rom, crabfish), serveras med kokt potatis & citron

  • 3. POKE BOWL

    Vietnamesisk eller japansk

  • 4. Asiatisk lunchbuffé
  • 5. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: mixed beans masala

  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Pulled beef av högrev

    Pitabröd, coleslaw, aioli, BBQ-sås & friterad klyftpotatis

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med lime, mango, chili & ingefära
  • Pasta: med strimlad biff i gorgonzolasås
  • Sallad: Räkor & kräftstjärtar med Rhode Island & citron
  • Grillen serverar

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Ordinarie meny
  • Dagens pizza: Carni Pizza

    Skinka, ädelost, bacon, mozarellaost, ruccola

Pinoccio

  • 1. Raggmunk med stekt fläsk samt lingon
  • 2. Friterad fish`n chips serveras med pommes

    Skagenröra

Universitetsklubben

  • Indisk linsgryta med koriander och ingefära

    Tzatsiki

  • Pannbiffar med lökskysås, potatismos och ärtor

Stångs Mjärdevi

  • Färsbifff på färs frän Östergötland

    Råstekt potatis, rödbetor, kapris, gräddsås

  • Cannelloni

    Rotselleri, färskost, spenat, ruccola, tomatsås

  • Stångs wallenbergare

    Potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Varmrökt laxsallad

    Havreris, dillpesto, rostad morot, picklad rödlök, pepparrotskräm

  • Veckans dessert

    Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Vitvinspocherad torsk

    Serveras med brynt vispat smör, raspad pepparrot, räkor, citron

  • Spenat och feta ostpaj

    Serveras med liten blandsallad och créme fraiche

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Nobissås- fänkålspicklad gurka samt kokt potatis

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås gård- syrad rödlös samt mangoraja

Natural kaffebar

  • Matiga surdegsfrallor och baguetter

    Bakade på kulturspannmål

  • Dagsfärska kanel- och kardemummabullar

    Bakas med smör på Simons Rosteri & Bageri

  • Mindre utbud av hembakt fika och kakor

    Veganskt-, glutenfritt- och laktosfritt alternativ finns alltid

  • Hantverksmässigt specialkaffe

    Rostat i Linköping

  • Te, varm choklad och chai. Även kalla drycker.
Tuesday, January 23