Lunch menu

Wednesday, 10 January

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Fransk färsbiff (svensk blandfärs)

    Gräddsås, lingon & inlagd gurka, 
serveras med kokt potatis

  • 2. A. Hemlagad pytt i panna

    Serveras med
stekt ägg & inlagda rödbetor

  • 2. B. Stekt panerad torskfilé med chili- & limemayo

    Serveras med kokt potatis & citron

  • 3. POKE BOWL

    Vietnamesisk eller japansk

  • 4. Asiatisk lunchbuffé
  • 5. INDISK: chicken tikkq | VEGAN: smörbönor masala
  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos, ärtor, lingon & gräddsås
  • Kyklingspett med chilibearnaise & BBQ-sås
  • Veg: Ostgratinerad broccolibiff med potatismos & ärtor
  • Wok: Kyckling "Paneng"

    Röd curry & cocosmjölk samt ris

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Sallad: Räkor med röd quinoa, lime & Rhode Island
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Wallenbergare med potatismos

    Gräddsås, lingonsylt & gröna ärtor

  • Gulasch på högrev med ris och créme fraiche
  • Fish and chips med remouladsås
  • Dagens pizza: Bresaola

    Soltorkade tomater, bresaola, valnötter, mozzarellaost och ruccola

Pinoccio

  • 1. Thaikycklinggryta med grönsaker

    Röd currysås och ris

  • 2. Pasta Carbonara med krämig grädde

    Parmesanost

Universitetsklubben

  • Vegetarisk moussaka med parmesan
  • Kycklingfilé med knaperstekt bacon och grönsaker

    Serveras med ris och dragonsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskschnitzel från Skänninge

    Klyftpotatis, babyspenat, kapris, picklad lök, örtmajonnäs

  • Dagens grönt: Sojabakad spetskål

    Stekt ris, böngroddar, koriander, kimchimajonnäs

  • Stångs Wallenbergare

    Potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Kräftsallad

    Pasta, pankokrisp, picklad lök, rostad morot, chilimajonnäs

  • Veckans dessert

    Lingon- och pepparkaksdessert

Natural kaffebar

  • Matiga surdegsfrallor och baguetter

    Bakade på kulturspannmål

  • Dagsfärska kanel- och kardemummabullar

    Bakas med smör på Simons Rosteri & Bageri

  • Mindre utbud av hembakt fika och kakor

    Veganskt-, glutenfritt- och laktosfritt alternativ finns alltid

  • Hantverksmässigt specialkaffe

    Rostat i Linköping

  • Te, varm choklad och chai. Även kalla drycker.
Wednesday, January 10