Lunch menu

Thursday, 11 January

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- och löksallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Pulled pork eller falafel

    Med coleslaw & klyftpotatis

  • 2. A. Mustig ungersk gulaschsoppa

    Toppad med
 creme fraiche, samt drottningpaj med vaniljsås

  • 2. B. Ugnsgrillad laxfilé med västkustsås (räkor & rom)

    Serveras med äpple- & fänkålsallad samt kokt potatis

  • 3. POKE BOWL

    Vietnamesisk eller japansk

  • 4. Asiatisk lunchbuffé
  • 5. INDISK: chicken tikkq | VEGAN: smörbönor masala
  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Minestronesoppa

    Samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Fiskgratäng med räkor, dill, vitt vin & västerbottenost

    Kokt potatis

  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Veg: Ärtsoppa

    Samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok: Kyckling med mango, lime & chili
  • Sallad: Ost-& skinka med tapenad & pasta
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Faijtagryta med kyckling, grönsaker och ris
  • Skånsk kalops med ris och inlagda rödbetor
  • Cannelloni pasta fylld med ricotta och spenat
  • Dagens pizza: Pisa

    Champinjoner, ost, halloumi, ädelost, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • 1. Västkust schnitzel med stekt potatis

    Bearnaise

  • 2. Panerad rödspätta med kokt potatis

    Remouladsås

Universitetsklubben

  • Enchiladas fyllda med sojafärs och tomatsås

    Serveras med riven mozzarella

  • Köttfärslimpa med inlagd gurka

    Svartvinbärsgelé och kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fisk- och skaldjursfärsbiff

    Potatispuré, örter, haricot verts, sandefjordsås

  • Dagens grönt: Chilirostad morot

    Örtquinoasallad, picklad lök, örter, kavringsmulor, chilimajonnäs

  • Stångs Wallenbergare

    Potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Kräftsallad

    Pasta, pankokrisp, picklad lök, rostad morot, chilimajonnäs

  • Veckans dessert

    Lingon- och pepparkaksdessert

Natural kaffebar

  • Matiga surdegsfrallor och baguetter

    Bakade på kulturspannmål

  • Dagsfärska kanel- och kardemummabullar

    Bakas med smör på Simons Rosteri & Bageri

  • Mindre utbud av hembakt fika och kakor

    Veganskt-, glutenfritt- och laktosfritt alternativ finns alltid

  • Hantverksmässigt specialkaffe

    Rostat i Linköping

  • Te, varm choklad och chai. Även kalla drycker.
Thursday, January 11