Lunch menu

Tuesday, 3 October

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsostcreme

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    serveras med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    serveras med löksås och kokt potatis

  • Linguine

    med kyckling, champinjoner, bacon, vitlök och Grana Padano

  • Stekt panerad kapkummelfilé

    serveras med tartarsås, kokt potatis och citron

  • Wokad kyckling

    med svartpeppar och färska grönsaker

  • Friterad kyckling

    med curry- eller sötsur sås

  • Kombo

    wokad kyckling med svartpeppar och färska grönsaker + friterad kyckling med curry- eller sötsur sås

  • Massamancurry-kyckling (mild)
  • Poke bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Chicken nirali
  • Dal palak
  • Veg: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg: Wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås samt kokt potatis

  • Kycklinggryta "Flygande Jakob"

    med bacon, banan, jordnötter samt ris

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Wok med entrecôte

    med strimlad lök, chili och vitlök

  • Kycklingsallad

    med bacon och salladsost

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, kebabtallrik, green burgertallrik

La Fontana

  • Thai kyckling

    med röd curry, kokosmjölk, grönsaker och ris

  • Texas chili gryta på högrev

    serveras med ris

  • Panerad spättafilé

    med kokt potatis och remouladsås

  • Dagens bowl: Halloumi bowl
  • Dagens pizza: Italy Pizza

    med paprika, oliver, salami, bacon, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1-29
  • Tallrik, sallad eller rulle

    Kebab, kyckling, falafel

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Köttfärsås med penne

    toppas med parmesanost

Universitetsklubben

  • Grönkålstabbouleh med majsbiffar

    serveras med chilihummus

  • Husets raggmunk

    med stekt sidfläsk, lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Bakad sejrygg

    serveras med potatispuré, dillpicklad gurka och skagenröra

  • Rostade betor

    serveras med havreris, grönkål, citronpicklad rotselleri och färskostkräm

  • Stångs Wallenbergare

    serveras med potatispuré, lingon, ärter och skirat smör

  • Kräftsallad

    med örtquinoa, grönkål, picklad kål, tomat, kavringskrisp och Boxholms kryddostkräm

  • Veckans dessert

    vit chokladmousse, hallonkompott och rostad vitchoklad

Pegs & Tails

  • Rimmad oxbringa

    serveras med pepparrot och rotmos

  • Pannbiff med soltorkad tomat

    serveras med rostad potatis och vitlökscreme

  • Lax- och kräftfärserad spätta

    serveras med kokt potatis och hummersås

  • Pegs surdegspizza

    4 ostar, gul lök och persilja

  • Varmrökt lax

    serveras med dill- och romsås, pressgurka samt kokt potatis

  • Nykokta svenska blåmusslor

    med chili, vitlök och persilja serveras i krämig buljong samt vitlöksbröd

  • Caesarsallad

    cajunsotad kyckling från Munka-Ljungby, caesardressing, bacon och örtkrutonger toppad med parmesan

  • Tails sallad

    räksallad med ägg, syrad lök och limeaioli

Natural kaffebar

  • Matiga surdegsfrallor och baguetter

    bakade på kulturspanmål

  • Dagsfärska kanel- och kardemummabullar

    som bakas med smör på Simons Rosteri & Bageri

  • Mindre utbud av hembakt fika och kakor.

    Veganskt-, glutenfritt- och laktosfritt alternativ finns alltid

  • Hantverksmässigt specialkaffe

    Rostat i Linköping

  • Te, varm choklad och chai. Även kalla drycker.
Tuesday, October 3