Lunch menu

Thursday, 14 September

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- och löksallad samt tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsostcreme

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Taco eller falafeltallrik

    serveras med tillbehörsbuffé

  • Flygande jacob

    innehåller kycklingfile, bacon, banan samt jordnötter och serveras med ris

  • Ugnsgrillad laxfilé med västkustsås

    serveras 
med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Pepper chicken
  • Veg: Matter palak
  • Veg: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg: Wokade äggnudlar med grönsaker

    serveras med vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    serveras med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa

    serveras med pannkakor, sylt och grädde

  • Nattbakad kotlett

    med Cafe de Parissås, baconbrynta haricot verts och vitlöksrostad potatis

  • Dillkött

    med morötter och kokt potatis

  • Veg: Blomkålssoppa

    serveras med pannkakor, sylt och grädde

  • Kycklingwok

    med grön curry, ingefära och chili

  • Räksallad

    med pasta, tapenad och chilicreme

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, kebabtallrik, green burgertallrik

La Fontana

  • Ugnsbakad torskrygg

    med kokt potatis och dillsås

  • Wallenbergare

    med kokt potatis, gräddsås, lingonsylt och gröna ärtor

  • Grillad fläskfilé

    med klyftpotatis och bearnaisesås

  • Dagens bowl: Falafel bowl
  • Dagens pizza: Caprese

    buffelmozzarella, körsbärstomater, oliver, balsamic cream och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1-29
  • Tallrik, sallad eller rulle

    Kebab, kyckling, falafel

  • Baconlindad kyckling

    med stekt potatis samt brunsås

  • Vegetarisk pasta

    med färska grönsaker och krämig grädde

Universitetsklubben

  • Chili- och tofugryta

    med smaker av ingefära och citrongräs

  • Paprikastekt kotlettrad

    med Choronsås, rödvinssås samt rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Ångad torsk

    potatis, brynt smör, babyspenat, gräslök och äggmajonnäs

  • Dagens grönt: Kroppkakor

    svamp, grönkål, lingon och smör

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärtor och skirat smör

  • Veckans dessert

    Vit chokladmousse, hallonkompott och rostad vitchoklad

Pegs & Tails

  • Schnitzel cordon bleu

    ost- och skinkfylld fläskschnitzel serveras med rostad potatis, gröna ärtor och rödvinssås

  • Halv majskyckling

    serveras med rösti, waldorfsallad och rödvinssås

  • Veckans fisk: Färsk vitvinspocherad koljafilé
  • Veckans green: Surdegspizza

    tomatsås, mozzarella, chèvre, betor, honung, valnötter och ruccola

  • Varmrökt lax

    serveras med dill- och romsås, pressgurka och kokt potatis

  • Nykokta svenska blåmusslor

    med chili, vitlök och persilja serveras i krämig buljong samt vitlöksbröd

  • Caesarsallad med cajunsotad kyckling från Munka-Ljungby

    med caesardressing, bacon och örtkrutonger toppad med parmesan

  • Tails Sallad

    räksallad med ägg, syrad lök och limeaioli

Thursday, September 14