Lunch menu

Thursday, 7 September

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- och löksallad samt tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsostcreme

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork eller falafel

    serveras med tillbehörsbuffé

  • Italiensk kycklingfilé fylld med mozzarella och salami

    serveras med vitlöksrostad potatis, haricots verts och äppelcidersås

  • Ugnsgrillad laxfilé med örtcreme

    serveras med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Chicken korma

    med cashewnötter

  • Veg: Mixed beans masala
  • Veg: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg: Wokade äggnudlar med grönsaker

    serveras med vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    serveras med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa

    serveras med pannkakor, sylt och grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Isterband från Vaggeryd

    med persiljestuvad potatis och rödbetor

  • Veg: Champinjonsoppa

    serveras med pannkakor, sylt och grädde

  • Veg: Spenatlasagne

    med coleslawsallad

  • Fläskfiléwok

    med grön curry, lime och chili

  • Kycklingsallad

    med kronhjärtan, picklad rödlök och chilicreme

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, kebabtallrik, green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special street food buffé

    högrevsburgare, krispy kycklingfilé, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis, pommes, briochebröd

  • Såser:

    hamburgerdressing, bearnaisesås och vitlöksås

  • Dagens bowl: Falafel bowl
  • Dagens pizza: Caprese

    buffelmozzarella, körsbärstomater, oliver, balsamic creme och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1-29
  • Tallrik, sallad eller rulle

    Kebab, kyckling, falafel

  • Baconlindad kyckling

    med stekt potatis samt brunsås

  • Vegetarisk pasta

    med färska grönsaker och krämig grädde

Universitetsklubben

  • Sojafärs fylld paprika

    serveras med grönsakscouscous

  • Wallenbergare

    med skirat smör, lingon och potatispuré

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Krispig fisk och skaldjursbiff

    stekt ris, pak choi, chili, vårlök och limeaioli

  • Dagens grönt: Falafel

    rödbetshummus, grönkål, picklade lök, rostat grönt och libabröd

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärtor och skirat smör

  • Varmrökt laxsallad

    matvete, betor, picklad lök, pepparrot- och färskostkräm

  • Veckans dessert

    Vit chokladmousse, hallonkompott och rostad vitchoklad

Pegs & Tails

  • Asiatisk fiskfärsbiff

    serveras med ljumen glasnudelsallad samt teriyaki majo

  • Stekt lunchkorv

    med hemmagjord räksallad, rostad lök samt potatispuré

  • Veckans fisk: Nystekt strömming

    med potatispuré, rårördalingon samt brynt vispat krondillssmör och citron

  • Veckans green: Tortellini fyllda med riccota och spenat

    kokta i grädde med basilika, chilli, vitlök. Serveras med ny riven parmesan och ruccola

  • Varmrökt lax

    serveras med dill- och gräslökshollandaise, pressgurka & kokt potatis

  • Nykokta svenska blåmusslor

    med chili, vitlök & persilja serveras i krämig buljong samt vitlöksbröd

  • Ceasarsallad med cajunsotad kyckling från Munka-Ljungby

    med ceasardressing, bacon och örtkrutonger toppad med parmesan

  • Tails Sallad

    räksallad med ägg, syrad lök & limeaioli

Thursday, September 7