Lunch menu

Tuesday, 5 September

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa & yoghurt.

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & Vit salladsostcreme.

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    serveras med svenskt stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    serveras med löksås och kokt potatis

  • Tagliatelle med kyckling

    samt ananas, curry, cashewnötter, vitlök och grana padano

  • Stekt panerad torskfilé med chili- och limemajo

    serveras med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Chicken korma

    med cashewnötter

  • Veg: Mixed beans masala
  • Veg: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg: Wokade äggnudlar med grönsaker

    serveras med vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    serveras med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och rårörda lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås samt kokt färskpotatis

  • Chili con carne av högrev

    med ris, tortilla, nachos och vitlökssås

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Veg: Grönsakschili med quornfärs

    med ris, tortilla, nachos och vitlökssås

  • Kyckling "Alfredo"

    med grädde, vitlök och spenat

  • Kycklingwok

    med färsk chili, lime och mango

  • Räksallad

    med pasta, fetaost och örter

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, kebabtallrik, green burgertallrik

La Fontana

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingonsylt

  • Stekt fläsk

    med kokt potatis, löksås och lingonsylt

  • Strimlad entrecôte

    med kokt potatis och krämig ädelostsås

  • Dagens bowl: Halloumi bowl
  • Dagens pizza: Italy

    paprika, oliver, salami, bacon, mozzarella och ruccola.

Pinoccio

  • Pizza 1-29
  • Tallrik, sallad eller rulle

    Kebab, kyckling, falafel

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt flundra

    med kokt potatis och remouladsås

Universitetsklubben

  • Grönkålstabbouleh med veganska majsbiffar

    serveras med chilihummus

  • Husets raggmunk

    med stekt sidfläsk, lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Pannbiff

    potatispuré, stekt lök och citrontimjangräddsås

  • Dagens grönt: Sesamrostad broccoli

    basmatiris, sojabönor, grön curry, koriander och kokos

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärtor och skirat smör

  • Veckans sallad

    räkor, glasnudlar, vårlök, picklat grönt, jordnötter, chili- och limedressing samt sojamajonnäs

  • Veckans dessert

    Vit chokladmousse, hallonkompott och rostad vitchoklad

Pegs & Tails

  • Thai kyckling curry

    med grön curry, citrongräs, chili, lime, vitlök, kokosmjölk serveras med jasminris

  • Stekt lunchkorv

    med hemmagjord räksallad, rostad lök samt potatispuré

  • Veckans fisk: Nystekt strömming

    med potatispuré, rårördalingon samt brynt vispat krondillssmör och citron

  • Veckans green: Tortellini fyllda med riccota och spenat

    kokta i grädde med basilika, chilli, vitlök. Serveras med ny riven parmesan och ruccola

  • Varmrökt lax

    serveras med dill- och gräslökshollandaise, pressgurka & kokt potatis

  • Nykokta svenska blåmusslor

    med chili, vitlök & persilja serveras i krämig buljong samt vitlöksbröd

  • Ceasarsallad med cajunsotad kyckling från Munka-Ljungby

    med ceasardressing, bacon och örtkrutonger toppad med parmesan

  • Tails Sallad

    räksallad med ägg, syrad lök & limeaioli

Tuesday, September 5