Lunch menu

Monday, 4 September

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och lök-sallad, hummus och myntayoghurt.

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & Vit salladsostcreme.

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing.

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Skomakarlåda

    fläskfilé med potatismos, rödvinssås, bacon och inlagd gurka

  • Moussaka med potatis

    serveras 
med ruccola-, lök- och tomatsallad

  • Stekt panerad kapkummelfilé med chili- & limemajo

    serveras med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg: Wokade äggnudlar med grönsaker

    serveras med vårrulle och jordnötssås

  • Kycklingspett

    serveras med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé med västkuströra

    samt kokt potatis

  • Grillad kycklingfilé

    med tzatziki, balsamicosky och klyftpotatis

  • Veg: Spaghetti med quornfärssås

    serveras med riven ost

  • Spaghetti Bolognese

    serveras med riven ost

  • Fläskfiléwok

    fräst i sesamolja, ingefära och thaibasilika

  • Räksallad

    med vattenmelon, citron och ägghalva

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, kebabtallrik, green burgertallrik

La Fontana

  • Kalvfärsbiffar

    med potatismos, gräddsås och lingonsylt

  • Panerad spättafilé

    med kokt potatis och remouladsås

  • Krämig kycklinggryta

    serveras med ris

  • Dagens sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Afandi

    halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico och ruccola.

Pinoccio

  • Pizza 1-29
  • Tallrik, sallad eller rulle

    Kebab, kyckling, falafel

  • Pannbiff

    med kokt potatis, brunsås, gröna ärtor och lingon

  • Fish n chips

    med pommes, remouladsås och wokade grönsaker

Universitetsklubben

  • Indisk currygryta med pumpa, bönor och kokos

    serveras med persiljeris

  • Pestobakad kycklinglår

    med paprikarostad potatis och basilikasås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Kycklinglårfilé

    ljummen potatissallad, roman, bacon, parmesan och aioli

  • Dagens grönt: Pasta

    grönkål, ostronskivling och prästost

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärtor och skirat smör

  • Veckans sallad

    räkor, glasnudlar, vårlök, picklat grönt, jordnötter, chili- och limedressing samt sojamajonnäs

  • Veckans dessert

    Vit chokladmousse, hallonkompott och rostad vitchoklad

Pegs & Tails

  • Köttbullar

    trillade köttbullar serveras med Johans inlagda gurka, rårörda lingon samt gräddsås och kokt potatis

  • Stekt lunchkorv

    med hemmagjord räksallad, rostad lök samt potatispuré

  • Veckans green: Tortellini fyllda med riccota och spenat

    kokta i grädde med basilika, chilli, vitlök. Serveras med ny riven parmesan och ruccola

  • Varmrökt lax

    serveras med dill- och gräslökshollandaise, pressgurka & kokt potatis

  • Nykokta svenska blåmusslor

    med chili, vitlök & persilja serveras i krämig buljong samt vitlöksbröd

  • Ceasarsallad med cajunsotad kyckling från Munka-Ljungby

    med ceasardressing, bacon och örtkrutonger toppad med parmesan

  • Tails Sallad

    räksallad med ägg, syrad lök & limeaioli

Monday, September 4