Lunch menu

Tuesday, 15 August

Brödernas kök

  • Burrito Bowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa & yoghurt.

  • Lax Bowl med quinoa och gravad lax

    kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & Vit salladsostcreme.

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre Bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med svenskt stekt fläsk & lingon
  • 1. B. svenskt stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kyckling

    chili, lime, vitlök & grana padano

  • 2. B. stekt panerad stillahavsflundra

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 4. asiatisk lunchbuffé
  • 5. VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 6. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås samt kokt färskpotatis
  • Citronmarinerad laxfilé med örthollandaise

    grilltomat & kokt färskpotatis

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Wok: Kyckling med thai basilika, ingefära & lime
  • Sallad: Ost-& skinksallad med pasta & melon
  • Grillen serverar:

    hamburgertallrik, kebabtallrik, green burgertallrik

La Fontana

  • Huset schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås.
  • Grillad kycklinglårfilé med ugnsbakad potatis

    och champinjonsås.

  • Fish & chips med remouladsås.
  • Dagensbowl: Halloumi bowl
  • Dagens pizza: Italy Pizza

    paprika, oliver, salami, bacon, mozzarella & ruccola.

Pinoccio

  • 1. Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2. Panerad rödspätta med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Grönchili och tofugryta med koriander och vårlök

    samt jasminris

  • Husets raggmunk med stekt sidfläsk

    rårörda lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt:

    Kalvfärslimpa, potatispuré, pressgurka, lingongrädssås

  • Dagens grönt:

    Bakad rotselleri, tomatragu, picklad silverlök, örter, tryffelkräm

  • Stångs wallenbergare

    Potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Räksallad

    Romansallad, bacon surdegskrutonger, vitlöksdressing, prästost, picklad lök

  • Dessert

    Vit chokladmousse, hallonkompott, rostad vitchoklad

Pegs & Tails

  • Brässerad kycklingfilé med smaker av Dijon och Dragon
  • Veckans green: Pizza

    Med tomatsås, kronärtskockor samt mozzarella, soltorkade tomater & lök

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökskräm, pressgurka & kokt potatis

  • Caesarsallad med cajunsotad kyckling från Munka-Ljungby

    caesardressing, bacon, friterad kapris & örtkrutonger toppad med parmesan

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök & limeaioli

  • Veckans fisk: Sesampanerad laxfilé

    Serveras med en nudelsallad, chili, koriander samt sommarprimörer och teriyaki majonnäs

Tuesday, August 15