Lunch menu

Monday, 14 August

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat&lök-sallad, hummus & myntayoghurt.

  • Lax Bowl med quinoa och gravad lax

    kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & Vit salladsostcreme.

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Chèvre Bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. lasagne serveras med tomat-, lök- & ruccolasallad
  • 2. A. chili- & vitlöksbakad svensk fläskkarré


    med gräddsky & gele serveras med 
ugnsrostad potatis

  • 2. B. stekt panerad torskfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 4. asiatisk lunchbuffé
  • 5. VEGETARISKT: 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 6. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé med skagensås

    samt kokt färskpotatis

  • Köttbullar med kokt färskpotatis, gräddsås, pressgurka

    & rårörda lingon

  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn

    cashewnötter & nudlar

  • Pasta: Kyckling "Alfredo" med grädde, vitlök & spenat
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk
  • Sallad: Räkor med dill, ägghalva & citron
  • Grillen serverar:

    hamburgertallrik, kebabtallrik, green burgertallrik

La Fontana

  • Nattbakad högrev med kokt potatis och rödvinssås.
  • Orieantalisk köttfärsbiffar doppat i tomatsås & ris.
  • Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås.
  • Dagens sallad: Kycklingsallad.
  • Dagens pizza: Afandi Pizza

    halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico och rucola.

Pinoccio

  • 1. Panerad Kyckling innerfilé med pommes & bearnaisesås
  • 2. Dipollo pasta med kyckling, champinjoner & grädde

Universitetsklubben

  • Broccoli medaljonger med buljongkokt bulgur

    och ajvarcrème

  • Kycklingsauté med soltorkadtomat och bacon

    serveras med örtris

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt:

    Nattbakad fläskkarré, rostad potatis, rökig majskräm

  • Dagens grönt:

    Risotto, svamp, kål, prästost

  • Stångs Wallenbergare

    Potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Räksallad

    Romansallad, bacon surdegskrutonger, vitlöksdressing, prästost, picklad lök

  • Dessert

    Vit chokladmousse, hallonkompott, rostad vitchoklad

Pegs & Tails

  • Pannbiff

    Serveras med vår inlagda gurka samt gräddsås, rårörda lingon & kokt nypotatis

  • Veckans green: Pizza

    Med tomatsås, kronärtskockor samt mozzarella, soltorkade tomater & lök

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökskräm, pressgurka & kokt potatis

  • Caesarsallad med cajunsotad kyckling från Munka-Ljungby

    caesardressing, bacon, friterad kapris & örtkrutonger toppad med parmesan

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök & limeaioli

Monday, August 14