Lunch menu

Friday, 30 June

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Poké Bowl med ris och rå laxfilé

    picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamajo & soja.

  • Lax Bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre Bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Mixed grill

    (fläsknoisette, kycklingfilé, chorizo), serveras med chili-bearnaise
 & potatisgratäng (Ä,L)

  • Ugnsgrillad laxfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron (Ä,L)

  • Indisk: Chicken korma med cashewnötter (L)
  • Vegan: Dal palak
  • Poke bowl

    yakiniku / kyckling / vegetarisk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Vegetariskt

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)

  • Grill

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes eller stekt potatis

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs & tillbehör
  • Pasta: med räkor & gräslök i vitvinssås
  • Wok: Kyckling med mango, lime & ingefära
  • Sallad: Räkor med pasta, avocado & Rhode Island

La Fontana

  • Vi tänder grillen: La fontana special grillbuffé

    Entrecoté, Fläskfilé & kycklingspett med pommes och klyftpotatis & ris

  • Libanesisk mexor

    paprikaröra, aubergineröra, kycklingröra och hummus

  • Såser

    vitlökssås, bearnaisesås & mild sås

  • Dagens sallad: Tonfisksallad
  • Dagens pizza: La fontana

    champinjoner, paprika, fetaost, färsk vitlök, körsbärstomater, kronärtskocka

Pinoccio

  • Lasagne Alforno

    med parmesanost

  • Pasta carbonara

    med bacon och parmesanost

Universitetsklubben

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Pulled pork på fläskkött från Skänninge

    rostad potatis, picklad lök, chipotlemajonnäs

  • Dagens grönt: Najas stekost från Norrköping

    ljummen potatissallad, tomater, örter, tzatziki L

  • Stångs klassiker: Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör L G

  • Veckans sallad: Räk- och kräftsallad

    pasta, pesto rosso, picklad tomat, gurka, prästostkräm G L

Pegs & Tails

  • Bankad biff

    Serveras med rödvinssås, cafe de paris smör & pommes frites

  • Veckans fisk: Nystekt strömming

    Serveras med skirat smör, rårörda lingon & dillstompad färskpotatis

  • Veckans green: Vegetarisk surdegspizza

    Med tomat, vit caprin från Löt & ruccola

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Friday, June 30