Lunch menu

Monday, 26 June

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl med ris och grillad kyckling

    Tomat & lök-sallad, hummus & myntayoghurt.

  • Lax Bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre Bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké Bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • Dijongryta

    (högrev, dijonsenap, champinjoner, grädde, dragon & soja), serveras med ris eller kokt potatis (L,S)

  • Helstekt svensk fläskytterfilé

    med
 portersås & äppelchutney, serveras
 med ugnsrostad potatis (L,S)

  • Stekt panerad torskfilé

    med dill- & picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron (Ä,G)

  • Indisk: Chicken curry
  • Vegan: Chenna masala
  • Poke bowl

    yakiniku / kyckling / vegetarisk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Vegetariskt

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)

  • Grill

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

  • Dijongryta

    (högrev, dijonsenap, champinjoner, grädde, dragon & soja), serveras med ris eller kokt potatis (L,S)

  • Helstekt svensk fläskytterfilé

    med
 portersås & äppelchutney, serveras
 med ugnsrostad potatis (L,S)

  • Stekt panerad torskfilé

    med dill- & picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron (Ä,G)

  • Indisk: Chicken curry
  • Vegan: Chenna masala
  • Poke bowl

    yakiniku / kyckling / vegetarisk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Vegetariskt

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)

  • Grill

    Kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med dill- & romsås samt kokt färskpotatis

  • Pannbiff

    med örtyougurt, balsamicosky & stekt färskpotatis med strimlad purjolök

  • Veg: Grönsakswok

    med quorn, cashewnötter, curry & cocosmjölk

  • Pasta: med kyckling

    mozzarella, soltorkad tomat & basilika

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Sallad: Räkor med pasta

    tapenad, ägghalva & parmesan

La Fontana

  • Pannbiff med smörstekt kulpotatis

    gräddsås & lingonsylt

  • Fish & chips

    med remouladsås

  • Ugnsbakad kycklinglårfilé

    med smörstekt kulpotatis och champinjonsås

  • Dagens sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Afandi Pizza

    halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico och ruccola.

Pinoccio

  • Husets Kycklingspett

    med pommes samt bearnaisesås

  • Panerad fiskfilé (flundra)

    med dillsås samt kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Färslimpa

    färskpotatisstomp, pressgurka, lingongräddsås L

  • Dagens grönt: Pasta pesto

    svamp, kål, linser, parmesan G

  • Stångs klassiker: Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör L G

  • Veckans sallad: Räk- och kräftsallad

    pasta, pesto rosso, picklad tomat, gurka, prästostkräm G L

Pegs & Tails

  • Kycklingbröst

    Bräserad kyckling med dijon & dragonrostad nypotatis

  • Veckans green: Vegetarisk surdegspizza

    Med tomat, vit caprin från Löt & ruccola

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

More lunches available at

Monday, June 26