Lunch menu

Monday, 29 May

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat & lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • stekt panerad fläskschnitzel

    champinjonsås & gele, serveras med stekt potatis

  • moussaka med potatis

    serveras 
med ruccola-, lök- & tomatsallad

  • stekt panerad stillahavsflundra

    med dill- & picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken korma med cashewnötter

    Veganskt: cabbage thora

  • Poke bowl: yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med skagensås & kokt potatis

  • Grillad kycklingfilé

    med tzatziki, balsamicosky & örtstekt kulpotatis

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med färska champinjoner, valnötter & ruccola

  • Pasta med fläskfilé

    strimlad pepparsalami, paprika & lök

  • Wok: Entrecôte

    med strimlad lök, vattenkastanjer, vitlök & chili

  • Sallad: Räkor med pasta, örter, citron & ägghalva
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Fläskfilé med stekt potatis och bearnaisesås
  • Kycklingspett

    med stekt potatis och paprikaröra

  • Panerad rödspätta

    med smörstekt kul potatis och remouladsås

  • Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Afandi Pizza

    halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico och rucola

Pinoccio

  • kålpudding

    med kokt potatis samt champinjonsås

  • Panerad fiskfilé

    med skaldjurröra samt kokt potatis

Universitetsklubben

  • Broccolibiffar med kokt persiljeris samt tzatziki
  • Stekt kycklinginnanlår

    med vitvinssås och ugnsrotfrukter

Stångs Mjärdevi

  • Skinkstek

    potatisgratäng, picklad lök, bladgrönt, örtsmör

  • Dagens grönt: Gnocchi

    linser, tomater, pesto

  • Veckans sallad: Räk- och kräftsallad

    pasta, tomater, krondillspicklad gurka, getaostkräm

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Thaibiff med sås på kokos, chili & thaibasilika

    Serveras med ris

  • Kyckling i currysås

    Serveras med ris

  • Veckans green: Paj på Boxholms kryddost

    Serveras med en liten blandsallad samt olivdipp

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Monday, May 29