Lunch menu

Monday, May 29

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl
    Ris, grillad kyckling, tomat & lök-sallad, hummus & myntayoghurt
  • Lax-bowl med quinoa
    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm
  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling
    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing
  • Chèvre-bowl
    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
  • Vegetarisk Poké bowl
    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo
  • Medi Bowl med bulgur och falafel
    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki
  • Kycklingbowl med bulgur
    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett
  • Medelhavssallad med pasta
    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing
  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)
    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing
  • Grilltallrik (Varmrätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast
  • Plocksallad
    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • stekt panerad fläskschnitzel
    champinjonsås & gele, serveras med stekt potatis
  • moussaka med potatis
    serveras 
med ruccola-, lök- & tomatsallad
  • stekt panerad stillahavsflundra
    med dill- & picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron
  • Indiskt: chicken korma med cashewnötter
    Veganskt: cabbage thora
  • Poke bowl: yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Grill: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé
    med skagensås & kokt potatis
  • Grillad kycklingfilé
    med tzatziki, balsamicosky & örtstekt kulpotatis
  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"
    med färska champinjoner, valnötter & ruccola
  • Pasta med fläskfilé
    strimlad pepparsalami, paprika & lök
  • Wok: Entrecôte
    med strimlad lök, vattenkastanjer, vitlök & chili
  • Sallad: Räkor med pasta, örter, citron & ägghalva
  • Grillen serverar:
    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Fläskfilé med stekt potatis och bearnaisesås
  • Kycklingspett
    med stekt potatis och paprikaröra
  • Panerad rödspätta
    med smörstekt kul potatis och remouladsås
  • Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Afandi Pizza
    halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico och rucola

Pinoccio

  • kålpudding
    med kokt potatis samt champinjonsås
  • Panerad fiskfilé
    med skaldjurröra samt kokt potatis

Universitetsklubben

  • Broccolibiffar med kokt persiljeris samt tzatziki
  • Stekt kycklinginnanlår
    med vitvinssås och ugnsrotfrukter

Stångs Mjärdevi

  • Skinkstek
    potatisgratäng, picklad lök, bladgrönt, örtsmör
  • Dagens grönt: Gnocchi
    linser, tomater, pesto
  • Veckans sallad: Räk- och kräftsallad
    pasta, tomater, krondillspicklad gurka, getaostkräm
  • Stångs Wallenbergare
    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Thaibiff med sås på kokos, chili & thaibasilika
    Serveras med ris
  • Kyckling i currysås
    Serveras med ris
  • Veckans green: Paj på Boxholms kryddost
    Serveras med en liten blandsallad samt olivdipp
  • Varmrökt lax
    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis
  • Tails Sallad
    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

More lunches available at

  • Natural kaffebar
Monday, May 29