Lunch menu

Wednesday, 17 May

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • kalvfärsbiff med kantareller & lingon

    serveras
med potatismos eller kokt potatis

  • ugnsbakad laxfilé med räkor & dill i citronsås

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Indiskt: masala chicken

    Veganskt: chenna masala

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grillat med tillbehör

    (fläsknoisette, bratwurst, potatissallad, stekt potatis, kryddsmör, bearnaise)

  • Veg: Grillad quorn & majskolv med tillbehör

    (potatissallad, stekt potatis, kryddsmör, bearnaise)

  • Wok: Kyckling med mango, chili & ingefära
  • Sallad: Räkor med matvete, örter, citron & skagenröra
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana Grillbuffé:

    Grillad kycklingspett och fläskfilé & korv med klyftpotatis och pommes

  • kebabsallad
  • Dagens pizza: La Maffia

    champinjoner, salami, oliver, mozzarella, rucola.

Pinoccio

  • Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
  • Ugnsbakad fisk

    med mozzarella, skivad tomat & dillsås

Universitetsklubben

  • Indisk kikärtsgryta

    med grön curry, blomkål och gröna bönor

  • Kycklingsauté

    soltorkadtomat, bacon serveras med örtsallad samt ris

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel från Skänninge

    ljummen potatissallad, ramslöksmör, rödvinssås

  • Dagens grönt: Sotad pakchoy

    stekt ris, lime, böngroddar, chilimajonnäs

  • Veckans sallad: Räksallad

    bönnudlar, koriander, picklat grönt, groddar, sesamfrö, chilimajonnäs

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Pulled pork

    Serveras i briochebröd med fänkålslaw, picklad rödlök, bbq-sås & pommes frites

  • Veckans fisk: Nystekt strömming

    Serveras med dillstompad potatis & skirat smör

  • Veckans green: Champinjon- & ramslöksrisotto

    Parmesan, bladspenat & smör

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Wednesday, May 17