Lunch menu

Monday, 15 May

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat & lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • dijongryta

    serveras med ris eller kokt potatis

  • kålpudding med gräddsås & lingon

    serveras med kokt potatis

  • stekt panerad kapkummelfilé

    med västkustsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: masala chicken

    Veganskt: chenna masala

  • Poke bowl: yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med skagensås & kokt potatis

  • Pannbiff "Femöring"

    med stekt ägg, löksky, stekt potatis & rårörda lingon

  • Veg: Pasta

    med färska champinjoner, spenat & rostade hasselnötter

  • Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Sallad: Räkor med pasta, örter, ägghalva & citron
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Stekt kycklinglårfilé

    med smörstekt kulpotatis och Mohamra (paprikaröra)

  • Libanesisk kafta (köttfärsbiffar)

    med klyftpotatis och tzatziki.

  • Panerad rödspätta

    med smörstekt kulpotatis och remouladsås

  • Kycklingsallad
  • Dagens pizza: Afandi Pizza

    halloumi, körsbärstomater, oliver, balsamico och rucola

Pinoccio

  • husets Kycklingspett

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Panerad fiskfilé

    med skaldjurröra samt kokt potatis

Universitetsklubben

  • Broccolimedaljonger

    med ädelostsås serveras med kokt ris

  • Ugnsbakad karré

    med äpple, plommon, skysås och rostade rotfrukter

Stångs Mjärdevi

  • Kycklingfilé

    potatis, morötter, sötsyrlig dillsås

  • Dagens grönt: Gnocchi

    linser, parmesan, ruccola, tomatsås

  • Veckans sallad: Räksallad

    bönnudlar, koriander, picklat grönt, groddar, sesamfrö, chilimajonnäs

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Citronsmörbakad laxfilé

    Serveras med stuvad spenat & dillkokt potatis

  • Kycklingklubba

    Serveras med bbq- & senapssås & rostad potatis

  • Veckans green: Champinjon- & ramslöksrisotto

    Parmesan, bladspenat & smör

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill- och gräslökhollandaise samt syrad lök & kokt potatis

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt limeaioli

Monday, May 15