Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2023
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig nu!
Följ med på studiebesök!
10/4 — Behind the scenes på Actia
Read more
Lunch menu
Thursday, March 16
Brödernas kök
Dagens bowl: Halloumi Bowl
Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- & löksallad & tzatziki
Lax-bowl med quinoa
Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm
Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling
Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing
Chèvre-bowl
Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
Vegetarisk Poké bowl
Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo
Medi Bowl med bulgur och falafel
Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki
Kycklingbowl med bulgur
grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett
Medelhavssallad med pasta
Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing
Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)
Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing
Grilltallrik (Varmrätt)
Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast
Plocksallad
I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.
Restaurang Chili & Lime
kyckling-kebabtallrik (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon
Serveras med pannkakor med sylt & grädde
ugnsgrillad laxfilé med skagensås
serveras med kokt potatis & citron
Indiskt: nadan chicken curry
Veganskt: mixed vegetables
Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
Asiatisk lunchbuffé
Vegetariskt:
1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
Grill:
kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
Restaurang Husman
Ärtsoppa med fläsk / Champinjonsoppa
serveras med pannkakor, sylt & grädde
Lasagne med coleslawsallad
Veg: Spenat-& bönfärslasagne med coleslaw
Dillkött med morötter & kokt potatis
Fläskfiléwok fräst i sesam, vitlök & thai basilika
Sallad: Räkor & kräftstjärtar med pasta & örter
Grillen serverar:
Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik
La Fontana
Stekt fläskfilé
med potatisgratäng och bearnaisesås
Bräserad högrev med ris.
Korvstroganoff med ris
Viktors bakficka
Beuf Bourguignon
med sidfläsk, skogschampinjoner och potatispuré
Pinoccio
friterad Kycklingfilé
med pommes samt bearnaisesås
husets carbonara med bacon och parmesanost
Universitetsklubben
Chili & tofugryta med smaker av ingefära och citrongräs
serveras med ris
Fetaostfyllda färsbiffar
med timjansås och rostad potatis
Stångs Mjärdevi
Ört- och chilibakad kotlettrad från Skänninge
potatisgratäng, picklad lök, babyspenat, kryddsmör
Dagens grönt: Grönsakslasagne
linser, ruccola, citronfärskost
Veckans sallad: Räksallad
krutonger, bacon, romansallad, picklad lök, parmesan, vitlöksmajonnäs
Stångs klassiker: Wallenbergare
potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
Pegs & Tails
Ärtsoppa och farbror Mankans pannkakor
Serveras med punsch grädde och sylt
Veckans fisk
Veckans green: Svamp risotto
Krämig, Tryffeldoftande svamprisotto med vitlökstekt broccoli och parmesan
Varmrökt lax
Serveras med en emulsion med dill & gräslök samt syrad lök
Blomkålssoppa
med parmesanchips & semibakade tomater
Tails Sallad
Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli
Thursday, March 16