Lunch menu

Friday, 17 March

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Poké Bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamajo & soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • mixed grill (fläsknoisette, kycklingfilé, chorizo)

    serveras med chili-bearnaise
& potatisgratäng

  • ugnsgrillad laxfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: nadan chicken curry

    Veganskt: mixed vegetables

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes/stekt potatis

  • Pytt "Bellman" med ägghalva & inlagd gurka
  • Veg: Pankopanerad broccolibiff

    med bearnaise, ärtor, pommes/stekt potatis

  • Pasta med räkor & gräslök i vitvinssås
  • Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Ost-& skinksallad med avocado & Red hot chili
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special Mexikanska buffé:

    Pulled beef (nötkött) / Pulled pork (fläskkött) / Chicken Chipotle

Viktors bakficka

  • Marinerad helstekt fläskfilé

    med pepparsås och potatisgratäng

Pinoccio

  • Stekt fläsk med löksås

    samt kokt potatis & lingon

  • Kycklingspett med stek potatis samt bearnaisesås

Universitetsklubben

  • Kikärtsbiffar med tzatziki och rostade morötter
  • Långbakad fläskkarré

    med ugnstekt spetskål, tomatsalsa och rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Kycklingfilé

    pasta pesto, soltorkad tomat, ruccola, parmesan

  • Dagens grönt: Potatiskrokett

    bakad portabello, rotselleri, örtsallad, smörsås

  • Veckans sallad: Räksallad

    krutonger, bacon, romansallad, picklad lök, parmesan, vitlöksmajonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Helstekt fläskkotlett

    Serveras med potatisgratäng, örtbakad tomat och pepparsås

  • Veckans fisk
  • Veckans green: Svamp risotto

    Krämig, Tryffeldoftande svamprisotto med vitlökstekt broccoli och parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med en emulsion med dill & gräslök samt syrad lök

  • Blomkålssoppa

    med parmesanchips & semibakade tomater

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Friday, March 17