Lunch menu

Friday, March 17

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Poké Bowl med ris och rå laxfilé
    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamajo & soja
  • Lax-bowl med quinoa
    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm
  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling
    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing
  • Chèvre-bowl
    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
  • Vegetarisk Poké bowl
    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo
  • Medi Bowl med bulgur och falafel
    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki
  • Kycklingbowl med bulgur
    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett
  • Medelhavssallad med pasta
    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing
  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)
    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing
  • Grilltallrik (Varmrätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast
  • Plocksallad
    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • mixed grill (fläsknoisette, kycklingfilé, chorizo)
    serveras med chili-bearnaise
& potatisgratäng
  • ugnsgrillad laxfilé
    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron
  • Indiskt: nadan chicken curry
    Veganskt: mixed vegetables
  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Grill:
    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel
    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes/stekt potatis
  • Pytt "Bellman" med ägghalva & inlagd gurka
  • Veg: Pankopanerad broccolibiff
    med bearnaise, ärtor, pommes/stekt potatis
  • Pasta med räkor & gräslök i vitvinssås
  • Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Ost-& skinksallad med avocado & Red hot chili
  • Grillen serverar:
    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special Mexikanska buffé:
    Pulled beef (nötkött) / Pulled pork (fläskkött) / Chicken Chipotle

Viktors bakficka

  • Marinerad helstekt fläskfilé
    med pepparsås och potatisgratäng

Pinoccio

  • Stekt fläsk med löksås
    samt kokt potatis & lingon
  • Kycklingspett med stek potatis samt bearnaisesås

Universitetsklubben

  • Kikärtsbiffar med tzatziki och rostade morötter
  • Långbakad fläskkarré
    med ugnstekt spetskål, tomatsalsa och rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Kycklingfilé
    pasta pesto, soltorkad tomat, ruccola, parmesan
  • Dagens grönt: Potatiskrokett
    bakad portabello, rotselleri, örtsallad, smörsås
  • Veckans sallad: Räksallad
    krutonger, bacon, romansallad, picklad lök, parmesan, vitlöksmajonnäs
  • Stångs klassiker: Wallenbergare
    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Helstekt fläskkotlett
    Serveras med potatisgratäng, örtbakad tomat och pepparsås
  • Veckans fisk
  • Veckans green: Svamp risotto
    Krämig, Tryffeldoftande svamprisotto med vitlökstekt broccoli och parmesan
  • Varmrökt lax
    Serveras med en emulsion med dill & gräslök samt syrad lök
  • Blomkålssoppa
    med parmesanchips & semibakade tomater
  • Tails Sallad
    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli
Friday, March 17