Lunch menu

Wednesday, 15 March

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • dragonbiff (svensk blandfärs)

    med 
gräddsås, lingon & pressgurka, serveras
med potatismos eller kokt potatis

  • hemlagad pytt i panna

    serveras med
stekt ägg & inlagda rödbetor

  • stekt panerad uer-filé (kungsfisk)

    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: nadan chicken curry

    Veganskt: mixed vegetables

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé med konjaksgräddsås

    baconbrynta haricot verts & strimlad råstekt potatis

  • Bräckt laxfilé

    med stuvad bladspenat, kokt potatis & broccoli

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"

    med hackade mandlar & hasselnötter, spenat & gorgonzola

  • Pasta med strimlad biff i gorgonzolasås
  • Kycklingwok med färsk röd chili, mango & ingefära
  • Kycklingsallad med bacon, vitlöksdressing & krutonger
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special högrevsburgarbuffé

    Brioche hamburgerbröd, lökringar & pommes med såser

Viktors bakficka

  • Husets varmrökta fjordlax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

Pinoccio

  • korvstroganoff med grönsaker samt ris
  • kycklingpasta med grönsaker samt krämig grädde

Universitetsklubben

  • Smörbönsbiffar med tzatziki och kryddade rotfrukter
  • Paprikastekt kotlettrad

    med Choronsås, rödvinssås samt rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Hjortfärsbiff från Grensholm

    potatispuré, getost från Löt, rotfrukter, ört- och citronsky

  • Dagens grönt: Betor från Ramstad gård Omberg

    rostad potatis, variation på betor, honungsvinägrett

  • Veckans sallad: Räksallad

    krutonger, bacon, romansallad, picklad lök, parmesan, vitlöksmajonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Lassange på Östgöta vilt

    Toppad med Västerbotten ost, samt het tomatsås och rucola

  • Veckans fisk
  • Veckans green: Svamp risotto

    Krämig, Tryffeldoftande svamprisotto med vitlökstekt broccoli och parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med en emulsion med dill & gräslök samt syrad lök

  • Blomkålssoppa

    med parmesanchips & semibakade tomater

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Wednesday, March 15