Lunch menu

Tuesday, 14 March

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Burrito Bowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa & yoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • svenskt stekt stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • tagliatelle med ryggbiff

    champinjoner, 3-peppar, vitlök & grana padano

  • stekt panerad torskfilé

    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken tikka masala

    Veganskt: chenna masala

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon

    veg: Raggmunk med lingonkeso

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Kycklingspett med bearnaise, BBQ-sås

    serveras med klyftpotatis

  • Spaghetti Bolognese med riven ost

    Veg: Spaghetti med quornfärssås & riven ost

  • Entrecôtewok

    med strimlad lök, vattenkastanjer & bambuskott

  • Räksallad med feta, lime & örter
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Huset Schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås
  • Kalvfärsbiffar

    med smörstekt kulpotatis och gräddsås

  • Rödspätta

    med smörstekt kulpotatis och remouladsås.

Viktors bakficka

  • Indisk kycklinggryta "Chana Masala"

    rostade kikärtor, myntayoghurt och ris

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk samt lingon
  • Friterad rödspätta

    med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Champinjon- och purjolöksfylld Zucchini

    med paprikacrème samt bulgursallad

  • Husets raggmunk med stekt sidfläsk

    rårörda lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Lax- och skaldjursfylld spätta

    potatisstomp, fänkål- och morotsscrudité, dill, vitvinssås

  • Dagens grönt: Bakad spetskål

    morotspuré, hasselnötter, brynt smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    krutonger, bacon, romansallad, picklad lök, parmesan, vitlöksmajonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Stekt fläsk

    Serveras med löksås

  • Veckans fisk
  • Veckans green: Svamp risotto

    Krämig, Tryffeldoftande svamprisotto med vitlökstekt broccoli och parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med en emulsion med dill & gräslök samt syrad lök

  • Blomkålssoppa

    med parmesanchips & semibakade tomater

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Tuesday, March 14