Lunch menu

Thursday, 9 March

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi Bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- & löksallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • taco-tallrik (eller falafel)


    med tillbehörsbuffé

  • fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran


    Serveras med kladdkaka med vispgrädde

  • grillad kycklingfilé med dragonsås

    serveras med lättfrästa haricots verts & potatisgratäng

  • Indiskt: chicken curry

    Veganskt: dal palak

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk / Potatis-& purjolökssoppa

    serveras med pannkakor, sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad

    Veg: Spenat-& bönfärslasagne med coleslaw

  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Kycklingwok

    med sweet chili, färsk röd chili, ingefära & mango

  • Kycklingsallad

    med bacon & Red hot chili

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Wallenbergare med potatismos

    gröna ärtor, lingonsylt och gräddsås

  • Cordon Bleu

    med stekt potatis och champinjonsås

  • Helstekt fläskfilé

    med stekt potatis och bearnaisesås

Viktors bakficka

  • Bakad koljafilé

    med pepparrot, skirat smör, rökt sidfläsk och potatispuré

Pinoccio

  • Pannbiff med kokt potatis

    stekt lök, brunsås & lingon

  • friterad fish’n chips med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Vegetariska vårrullar

    med kålsallad, soja och ris

  • Spanska kalvfärsbiffar

    med ratatouille och stekt kulpotatis

Stångs Mjärdevi

  • Laxfärsbiff

    potatis, haricot verts, dill, sandefjordsså

  • Dagens grönt: Bönchili

    örtris, örtsallad, picklad lök, grönärtsguacamole

  • Veckans sallad: Kräft- och räksallad

    havreris, chilirostad morot, fänkål, kräm på Boxholms kryddost, kavringkrisp

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Hemtrillade hjortköttbullar

    Serveras med västerbottenpuré, lingon & gräddsås

  • Veckans fisk: Bouillabaisse

    Sydfransk fiskgryta med vitvin, saffran & räkor serveras med aioli samt vitlöksbröd

  • Grönsakslasagne med ost från Löt

    Serveras med en lök- & tomatsallad med chèvre

  • Varmrökt lax

    Serveras med en emulsion med dill & gräslök samt syrad lök

  • Blomkålssoppa

    med parmesanchips & semibakade tomater samt tagetes ört

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Thursday, March 9