Lunch menu

Thursday, 2 March

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi Bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- & löksallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • pulled pork (eller falafel)


    med tillbehörsbuffé

  • mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme fraiche

    Serveras med äppelpaj med vaniljsås

  • rosmarin- & vitlöksmarinerad kycklingfilé

    med tryffelmayo, serveras med spenat- & tomatsallad samt klyftpotatis

  • stekt panerad torskfilé

    med skagensås (räkor & crabfish), serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken kholapuri

    Veganskt: rajma masala

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk//Thaisoppa med strimlad kyckling

    serveras med pannkakor, sylt & grädde

  • Ört- & ostgratinerad kycklingfilé med potatisgratäng

    Veg: Bakad spetskål

  • Pasta med bacon, färska champinjoner & kvibille ädel
  • Fläskfiléwok med jordnötssås
  • Räk- och kräftstjärtsallad med dill, ägghalva & citron
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special Grill-buffé

    fläskfilé, kycklingfilé och grillad ryggbiff med klyftpotatis & pommes med såser

Pinoccio

  • Biffstroganoff med grönsaker samt basmatiris
  • friterad fish’n chips

    med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • BBQ-blomkål med bönsalsa och stekt potatis
  • Wallenbergare

    med gröna ärter, rårörda lingon, potatis pure samt skirat smör

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad fläskkarré från Skänninge

    potatis- och jordärtskockspuré, savoykål, äpplesky

  • Dagens grönt: Blomkålscurry

    ris, koriander, myntayoghurt

  • Veckans sallad: Räksallad

    amandinepotatis, ägg, picklad lök, rädisor, kapris, dillmajonnäs

  • Stångs Klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Viltsvinswallenbergare

    Serveras med potatis puré, gröna ärtor, rårörda lingon & skirat smör

  • Veckans fisk: Pannerad kolja

    Serveras med dillcreme, kokt potatis, citron & gröna ärtor

  • Veckans green:

    Chèvre, rödbetor, valnötter, honung & ruccola

  • Varmrökt lax

    Serveras med citron & dillmajo samt syrad lök

  • Skaldjurssoppa med räkor & krutonger
  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Thursday, March 2