Lunch menu

Wednesday, 1 March

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • grönpepparbiff med gräddsås

    lingon & inlagd gurka, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • ugnsgratinerad falukorv

    fylld med
äpple, senap, lök & bostongurka,
serveras med potatismos

  • stekt panerad kapkummelfilé

    med skagensås (räkor & crabfish), serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken kholapuri

    Veganskt: rajma masala

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad karré med BBQ-sås

    aioli & strimlad råstekt potatis

  • Kålpudding med gräddsås

    rårörda lingon & kokt potatis

  • Veg: Morotsbiffar med halloumi & parmesan,

    aioli & strimlad råstekt potatis

  • Pasta med kyckling

    sambal oelek, soltorkad tomat & spenat

  • Entrecôtewok

    med strimlad lök, portabello svamp & färsk grön chili

  • Kycklingsallad

    med bacon, äpple & Red hot chili

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Stekt entrecoté med stekt potatis

    varma grönsaker, såser: rödvinssås/bearnaisesås

  • Stekt fläskfilé med stekt potatis

    varma grönsaker, såser: rödvinssås/bearnaisesås

Pinoccio

  • Västkustschnitzel

    med bearnaisesås, skaldjur & stekt potatis

  • Panerad rödspätta

    med remouladsås, grönsaker & potatis

Universitetsklubben

  • Grönärtbiff med örtcrème och rostad sötpotatis
  • Lasagne på kycklingfärs

    med mozzarella, rucola och solrosfrön

Stångs Mjärdevi

  • Pannbiff

    potatispuré, stekt lök, pressgurka, lingongräddsås

  • Dagens grönt: Friterad Najas stekost

    rostad potatis, fänkålscrudité, rostad paprikakräm

  • Veckans sallad: Räksallad

    amandinepotatis, ägg, picklad lök, rädisor, kapris, dillmajonnäs

  • Stångs Klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Fiskgratäng

    Serveras med duchessetoppar samt räkor

  • Veckans fisk: Pannerad kolja

    Serveras med dillcreme, kokt potatis, citron & gröna ärtor

  • Veckans green:

    Chèvre, rödbetor, valnötter, honung & ruccola

  • Varmrökt lax

    Serveras med citron & dillmajo samt syrad lök

  • Skaldjurssoppa med räkor & krutonger
  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Wednesday, March 1