Lunch menu

Tuesday, 28 February

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Burrito Bowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa & yoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • krämig kycklingpasta

    med champinjoner, bacon, timjan, vitlök & grana padano

  • ugnsgrillad laxfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken kurma med cashewnötter

    Veganskt: cabbage thoran

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon

    veg: Raggmunk med lingonkeso

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Limemarinerad laxfilé med dillhollandaise

    kokt potatis, frästa haricot verts- fänkål- & lök

  • Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Räksallad med röd quinoa, lime & Rhode Island
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana spieciall pastabuffé

    Krämig pasta med entrecôte / Kyckling Currypasta / Krämig fläskfilépasta med bacon

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk samt lingon
  • Sprödbakad Alaskafilé

    med skagenröra, grönsaker samt kokt potatis

Universitetsklubben

  • Enchiladas med svarta bönor, majs och salsa

    serveras med limegräddfil

  • Husets raggmunk

    med stekt sidfläsk, rårörda lingon och grädde

Stångs Mjärdevi

  • Bakad kolja

    potatis, dill, ägg, pepparrot, brynt smör

  • Dagens grönt: Savoykåldolmar

    potatis, lingon, svampsås

  • Veckans sallad: Räksallad

    amandinepotatis, ägg, picklad lök, rädisor, kapris, dillmajonnäs

  • Stångs Klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Stekt fläsk

    Serveras med Mankans raggmunkar

  • Veckans fisk: Pannerad kolja

    Serveras med dillcreme, kokt potatis, citron & gröna ärtor

  • Veckans green:

    Chèvre, rödbetor, valnötter, honung & ruccola

  • Varmrökt lax

    Serveras med citron & dillmajo samt syrad lök

  • Skaldjurssoppa med räkor & krutonger
  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Tuesday, February 28