Lunch menu

Friday, 3 March

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Poké Bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamajo & soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • grillad ryggbiff

    med bearnaisesås & picklad rödlök, serveras med stekt potatis

  • ugnsgrillad laxfilé

    med dill-majonnäs, serveras med lättfrästa haricots verts & kokt potatis

  • Indiskt: chicken kholapuri

    Veganskt: rajma masala

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes/stekt potatis

  • Fiskgratäng

    med räkor, dill, vitt vin & västerbottenost samt kokt potatis

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria" med tomat-& löksallad
  • Pasta med salsiccia, lök & grädde & peppar
  • Kycklingwok med mango, färsk röd chili & sesam
  • Sallad: Ost-& skinksallad med pasta & tapenad
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special Högrevsburgarbuffé:

    Brioche hamburgerbröd, lökringar, pommes, & chili cheese med såser

Pinoccio

  • Fläskfilé Oscar

    med bearnaisesås, sparris & rostad potatis

  • Husets köttfärsspaghetti med parmesanost

Universitetsklubben

  • Citrus & Salvia stekt kotlettrad

    ugnsbakade morötter och potatis med äppelsky

  • Krämig italiensk kycklinggratäng

    körsbärstomater, parmesan med ris

Stångs Mjärdevi

  • Svensk hängmörad ryggbiff

    potatisterrin, bakad lök, dragon- och brynt smörmajonnäs

  • Dagens grönt: Pasta pesto

    prästost, sotad broccoli, morot, ruccola

  • Veckans sallad: Räksallad

    amandinepotatis, ägg, picklad lök, rädisor, kapris, dillmajonnäs

  • Stångs Klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Dovhjortstek nose to tail

    Stekar från östgötska skogar serveras med gräddsås, morötter & blomkål samt kokt potatis

  • Veckans fisk: Pannerad kolja

    Serveras med dillcreme, kokt potatis, citron & gröna ärtor

  • Veckans green:

    Chèvre, rödbetor, valnötter, honung & ruccola

  • Varmrökt lax

    Serveras med citron & dillmajo samt syrad lök

  • Skaldjurssoppa med räkor & krutonger
  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Friday, March 3