Lunch menu

Thursday, 23 February

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi Bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- & löksallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • kyckling-fajitas (eller falafel)


    med tillbehörsbuffé

  • kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    Serveras med pannkakor, sylt & grädde

  • ugnsgrillad laxfilé

    med västkustsås (rom & räkor), serveras med äpple- & fänkålsallad samt kokt potatis

  • Indiskt: hyderabadi chicken curry

    Veganskt: green gram curry

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk/Gulaschsoppa

    serveras med pannkakor, sylt & grädde

  • Rostbiff med potatisgratäng & madeirasky
  • Pasta med fläskfilé, kvibille ädel & färska champinjon
  • Kycklingwok med färsk röd chili & cocosmjölk
  • Ost-& skinksallad med aioli
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana spiecial Grill-buffé

    fläskfilé, kycklingspett och grillad ryggbiff med klyftpotatis & pommes

Viktors bakficka

  • Klassiska köttbullar

    med gräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon, persilja och kokt potatis

Pinoccio

  • Friterad schnitzel

    med rostad potatis & bearnaisesås

  • friterad fish’n chips

    med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Honungsstekta palsternackor

    serveras med fårost och paprika-aioli

  • Pannbiffar med stekt svamp

    picklad rödlök, Dijon gräddsås och rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Stångs fiskgryta

    potatis, morot, fänkål, aioli, skaldjurssås

  • Dagens grönt: Grönsakslasagne

    linser, ruccola, färskostkräm

  • Veckans sallad: Räksallad

    pasta, dillpesto, picklad rödlök, morot, vitlöksmajonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Ärtsoppa

    Serveras med nystekta pannkakor samt sylt & punchgrädde

  • Veckans fisk: Inkokt lax

    Serveras med dillmajonäs kokt potatis

  • Veckans green: Svamptoast med västerbottensost

    Serveras med liten blandsallad samt picklad rödlök

  • Varmrökt lax

    Serveras med dill & gräslöks hollandaise samt syrad gurka

  • Soppa

    Crème vichyssoise serveras med vitlöksbröd

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Thursday, February 23