Lunch menu

Thursday, 16 February

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi Bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- & löksallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • taco-tallrik (eller falafel)


    med tillbehörsbuffé

  • fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran

    Serveras med kladdkaka med vispgrädde

  • honungsglacerad kycklingfilé

    serveras med cole slaw & klyftpotatis

  • Indiskt: chicken curry

    Veganskt: mixed vegetables

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk/Potatis-& purjolökssoppa

    serveras med pannkakor, sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad

    Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad

  • Hjortchorizo från Åtvidaberg med potatismos & gurkmajjo
  • Kycklingwok med vitlök, chili & Thai basilika
  • Räksallad med ägghalva

    matvete, örter, citron & Rhode Island

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana spiecial mexikansk buffé

    Pulled beef på högrev, BBQ marinerad pulled pork, Chipotle Chicken, Wicked classic på köttfärs

Viktors bakficka

  • Paella med kyckling

    handskalade räkor, musslor, zucchini och paprika samt limeaioli

Pinoccio

  • Husets Lasagne Alforno med parmesanost
  • Panerad rödspätta

    med remouladsås, grönsaker & potatis

Universitetsklubben

  • Blomkålsbiffar med ädelostcrème och stekta grönsaker
  • Biff à la Lindström

    ångade grönsaker, gröna ärter och stekt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Kycklingbiff

    klyftpotatis, rostad savoykål, dragongräddsås

  • Dagens grönt: Bakad portabello

    rotselleri, sotad lök, örter, rökt majonnäs

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    havreris, gulbetor, kål, örtkräm

  • Stångs wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Pannbiff

    Serveras med potatis puré, bacon & svartkål samt skogssvampsås

  • Asiatisk lax

    Serveras med nudelsallad & oyster dipp

  • Veckans green: Rödbetsrisotto

    Serveras med chévre, valnötter & grillad citron

  • Varmrökt lax

    Serveras med citron- & dillmajo samt syrad lök

  • Rostad majssoppa

    med chili och vitlök serveras med W-B quesadillas

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Thursday, February 16