Lunch menu

Wednesday, 15 February

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • klassisk wallenbergare

    med rårörda lingon & skirat smör eller gräddsås, serveras
med gröna ärtor & potatismos/kokt potatis

  • fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella)

    serveras med gröna ärtor & potatismos eller kokt potatis

  • Indiskt: chicken curry

    Veganskt: mixed vegetables

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos

    ärtor, rårörda lingon & gräddsås

  • Teriyakimarinerad laxfilé

    med lime-& chilicreme, wokade grönsaker, kokt potatis eller nudlar

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"

    med grekisk sallad

  • Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Kyckling- & baconsallad med passionsfrukt & avocado
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special högrevsburgare (200g) buffé

    Brioche hamburgerbröd, chili cheese och lökringar, pommes med såser

Viktors bakficka

  • Grillad pluma av rapsgris med flamberad pepparsås

    potatisgratäng och palsternacka

Pinoccio

  • Wokad Kyckling

    med cashewnötter, grönsaker och ris

  • Panerad rödspätta med remouladsås, grönsaker & potatis

Universitetsklubben

  • Sötpotatisbiff med svarta bönor och myntayoghurt
  • Kycklinglårfilé med ugnsbakad potatis

    fetaost, spenat och palsternacka

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad fläskkarré från Skänninge

    rotmos, senapspicklad kålrot, pepparrotssås

  • Dagens grönt: Rostad sötpotatis

    kikärtor, picklad pumpa, getaost

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    havreris, gulbetor, kål, örtkräm

  • Stångs wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Stekt fläsk

    Serveras med löksås

  • Asiatisk lax

    Serveras med nudelsallad & oyster dipp

  • Veckans green: Rödbetsrisotto

    Serveras med chévre, valnötter & grillad citron

  • Varmrökt lax

    Serveras med citron- & dillmajo samt syrad lök

  • Rostad majssoppa

    med chili och vitlök serveras med W-B quesadillas

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Wednesday, February 15