Lunch menu

Thursday, 9 February

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi Bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- & löksallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • kyckling-fajitas (eller falafel)


    med tillbehörsbuffé

  • mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme fraiche

    Serveras med äppelpaj med vaniljsås

  • ugnsgrillad laxfilé

    med dill- & romsås, serveras med fänkålsallad & kokt potatis

  • Indiskt: chetinadu chicken curry

    Veganskt: kidney bean masala

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk/Sparrissoppa

    serveras med pannkakor, sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad

    Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad

  • Kroppkakor med skirat smör & rårörda lingon
  • Entrecôtewok med vitlök, chili & broccoli
  • Ost-& skinksallad med pasta & tapenad
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Panerad torsfilé

    med kokt potatis och remouladsås

  • Huset wallenbergare

    med potatismos, gräddsås, lingonsylt och gröna ärtor

  • Krämig carbonarapasta

Viktors bakficka

  • Panerad flundrafilé

    med skagenröra, citron, dill samt kokt potatis

Pinoccio

  • Pannbiff

    med stekt lök- skysås och kokt potatis

  • Panerad rödspätta

    med remouladsås, grönsaker & potatis

Universitetsklubben

  • Thailändsk tofu gryta med rödcurry och kokosgrädde
  • Fetaostfyllda färsbiffar i timjansås med rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Fläskschnitzel från Skänninge

    ljummen potatissallad, kapris, picklad lök, dragonmajonnäs

  • Dagens grönt: Lins- och tomatragu

    pasta, ruccola, parmesan

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    quinoa, rostad morot, fänkål, kavringskrisp Boxholms kryddost

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Fläsknoisette stekt med persilja & citron

    Serveras med krossad potatis samt rostad vitlökssås

  • Veckans fisk: Smörstekt färsk sejrygg

    Serveras med vitvinssås samt fänkålsragu

  • Anamma Limpa smaksatt med soltorkad tomat

    Serveras med vegan aioli samt syrad lök & ris

  • Varmrökt lax

    Serveras med citron- & dillmajo samt syrad lök

  • Ädelostsoppa med krutonger
  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Thursday, February 9