Lunch menu

Wednesday, 8 February

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • pannbiff

    med stekt lök, skysås & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • biffstroganoff

    med färska champinjoner,
serveras med inlagd gurka & ris

  • stekt panerad stillahavsspättafilé

    med dill- & picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chetinadu chicken curry

    Veganskt: kidney bean masala

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Hjortfärsmedlajong från Åtvidaberg

    med potatismos, enbärsgräddsås, lingon & inlagd gurka

  • Fiskgratäng med räkor, ost, dill, vitt vin

    serveras med kokt potatis

  • Veg: Pasta med kvibille ädel

    spenat & rostade hasselnötter

  • Pasta med fläskfilé, kvibille ädel & spenat
  • Kycklingwok med thai basilika, lime & chili
  • Räksallad med pasta & tapenad
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Huset schnitzel

    med stekt potatis och bearnaisesås

  • Krämig kycklingpasta

    med färska grönsaker

  • Pannbiff

    med potatismos, gräddsås och lingonsylt

Viktors bakficka

  • Nattbakad fläskkarré

    ned ratatouille, vitlökscréme och ugnsrostad potatis

Pinoccio

  • Kycklingfilé med stekt grönsaksris, BBQsås & tzatziki
  • Panerad rödspätta med remouladsås, grönsaker & potatis

Universitetsklubben

  • Majsplättar med chilidressing samt bulgur
  • Senapskyckling med bacon och gräslök serveras med ris

Stångs Mjärdevi

  • Högrevsgryta

    potatispuré, sidfläsk, lök, svamp, rödvin

  • Dagens grönt: Sojastekt svamp

    bönnudlar, sojabönor, groddar, jordnötter, chilimajonnäs

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    quinoa, rostad morot, fänkål, kavringskrisp Boxholms kryddost

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Fiskgryta med skaldjur & musslor

    Smaksatt med curry, chili samt vitlök

  • Veckans fisk: Smörstekt färsk sejrygg

    Serveras med vitvinssås samt fänkålsragu

  • Anamma Limpa smaksatt med soltorkad tomat

    Serveras med vegan aioli samt syrad lök & ris

  • Varmrökt lax

    Serveras med citron- & dillmajo samt syrad lök

  • Ädelostsoppa med krutonger
  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Wednesday, February 8