Lunch menu

Friday, 10 February

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Poké Bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamajo & soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • fläskfilémedaljonger

    med choronsås, serveras med friterade lökringar & stekt potatis

  • ugnsgrillad laxfilé

    med dill- & romsås, serveras med fänkålsallad & kokt potatis

  • Indiskt: chetinadu chicken curry

    Veganskt: kidney bean masala

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff av högrev

    med tryffelaioli, BBQ-sås, coleslaw, picklad lök, saltgurka, pommes/potatis

  • Ost- & sweet chiligratinerad laxfilé

    med citroncreme, kokt potatis & avocado/mango/ruccolasallad

  • Veg: Rödbetsbiff med chevre

    samt tryffelaioli, coleslaw, salt gurka, picklad lök, pommes/potatis

  • Pasta med ost-& skinksås
  • Kycklingwok med chili, vitlök & curry
  • Räksallad med röd quinoa, ägghalva, lime & örter
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special Grillbuffé

    fläskfilé, kycklingspett och bifteki med klyftpotatis & pommes med såser

Viktors bakficka

  • Porterstek

    med gräddsås, svart vinbärsgelé, inlagd gurka och kokt potatis

Pinoccio

  • Fläskfilénoisetter

    med champinjonsås & stekt potatis

  • Panerad rödspätta med remouladsås, grönsaker & potatis

Universitetsklubben

  • Blomkål- och pumpabiffar

    serveras med kokos- och currysås och ris

Stångs Mjärdevi

  • Viltfärsbiffar

    potatis- och palsternackspuré, kål, svampsås

  • Dagens grönt: Tortilla

    kryddstekta grönsaker, rödbetshummus, picklad lök, vitlöksyoughurt

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    quinoa, rostad morot, fänkål, kavringskrisp Boxholms kryddost

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Klassisk Wallenbergare på kalv

    Potatis puré, ärtor samt skirat smör och rårörda lingon

  • Veckans fisk: Smörstekt färsk sejrygg

    Serveras med vitvinssås samt fänkålsragu

  • Anamma Limpa smaksatt med soltorkad tomat

    Serveras med vegan aioli samt syrad lök & ris

  • Varmrökt lax

    Serveras med citron- & dillmajo samt syrad lök

  • Ädelostsoppa med krutonger
  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Friday, February 10