Lunch menu

Thursday, 2 February

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi Bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- & löksallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • kyckling-kebabtallrik (eller falafel)


    med tillbehörsbuffé

  • kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    Serveras med kladdkaka och vispgrädde

  • havets wallenbergare

    med skagensås, serveras med gröna ärtor & kokt potatis

  • Indiskt: nadan chicken curry

    Veganskt: aloo gopi

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk/Minestronesoppa

    serveras med pannkakor med sylt & grädde

  • Färsbiff "Femöring"

    med löksky, stekt potatis & rårörda lingon

  • kyckling "Alfredo" med grädde, vitlök & spenat

    rostad lök & syrad kål

  • Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Räk- & kräftstjärtsallad med citron & ägghalva
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Huset wallenbergare

    med potatismos, gräddsås, lingonsylt och gröna ärtor

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Kycklingspett

    med klyftpotatis och vitlökssås

Viktors bakficka

  • Bakfickans varmrökta lax

    med kall dill och romsås samt kokt

Pinoccio

  • Baconfylld köttfärs tornedo

    med pepparsås & Ugnsbakad potatis

  • Panerad fiskfilé med skaldjurröra samt kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Bakad kolja

    potatis- och jordärtskockspuré, äpple, gurka, musselsås

  • Dagens grönt: Bakade morötter

    rostad potatis , chilipicklad gurka, cheddarostkräm

  • Veckans sallad: Räksallad

    romansallad, bacon, picklad lök, surdegskrutonger , vitlökskräm

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Pulled pork

    Serveras i brioche goda tillbehör & syrad lök

  • Veckans fisk: nyfångad Norsk Skrei
  • Veckans green: Tortelloni formaggi

    serveras i tomatsås sen toppad med parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med citron- & dillmajo samt syrad lök

  • Het tomatsoppa med basilikacrème
  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Thursday, February 2