Lunch menu

Friday, 3 February

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Poké Bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamajo & soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • grillad svensk rostbiff

    med rödvinsås & rostad lök, serveras med lättfrästa haricots verts & potatisgratäng

  • ugnsgrillad laxfilé

    med skagensås, serveras med lättfrästa haricots verts & kokt potatis

  • Indiskt: nadan chicken curry

    Veganskt: aloo gopi

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes/stekt potatis

  • Köttfärspaj med tomat-& löksallad samt chilicreme

    Veg: Broccoli-& ädelostpaj

  • Pasta med räkor & dill i vitvinssås
  • Kycklingwok med sweet chili, mango & färsk röd chili
  • Räksallad

    med röd quinoa, äpple, melon & Rhode Island

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • La fontana special hamburgarebuffé

    Brioche hamburgerbröd, pommes, fish & chips

Viktors bakficka

  • Fläskschnitzel med rostad potatis

    rödvinssås, kryddsmör och gröna ärtor

Pinoccio

  • Stekt ryggbiff

    med rödvin- & bearnaisesås, tomatsallad samt stekt potatis

  • Panerad fiskfilé med skaldjurröra samt kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakade revben från Skänninge

    örtrostade rotfrukter, babyspenat, rökig majskräm

  • Dagens grönt: Friterad risottokrokett

    linser, picklad lök, parmesan, örtsallad, tomatsås

  • Veckans sallad: Räksallad

    romansallad, bacon, picklad lök, surdegskrutonger , vitlökskräm

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Schnitzel

    Serveras med stekt potatis, rödvinssås samt bearnaisesås

  • Veckans fisk: nyfångad Norsk Skrei
  • Veckans green: Tortelloni formaggi

    serveras i tomatsås sen toppad med parmesan

  • Varmrökt lax

    Serveras med citron- & dillmajo samt syrad lök

  • Het tomatsoppa med basilikacrème
  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Friday, February 3