Lunch menu

Monday, January 23

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl
    Ris, grillad kyckling, tomat & lök-sallad, hummus & myntayoghurt
  • Lax-bowl med quinoa
    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm
  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling
    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing
  • Chèvre-bowl
    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
  • Vegetarisk Poké bowl
    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo
  • Medi Bowl med bulgur och falafel
    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki
  • Kycklingbowl med bulgur
    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett
  • Medelhavssallad med pasta
    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing
  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)
    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing
  • Grilltallrik (Varmrätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast
  • Plocksallad
    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • stekt panerad fläskschnitzel
    med gräddsås, & gele serveras med stekt potatis
  • moussaka med potatis
    serveras
med ruccola-, lök- & tomatsallad
  • stekt panerad kapkummelfilé
    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis
  • Indiskt: butter chicken
    Veganskt: chenna masala
  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Grill:
    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kapkummelfilé
    med skagensås samt kokt potatis
  • Ost-& örtgratinerad kycklingfilé
    med fetacreme, rödvinssky & stekt kulpotatis
  • Veg: Ost-& örtgratinerad zucchini
    med fetacreme, rödvinssky & stekt kulpotatis
  • Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Kycklingwok med thai basilika & färsk ingefära
  • Räksallad
    med röd quinoa, apelsin, grape, ägghalva & citron
  • Grillen serverar:
    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Italienska köttbullar med tomatsås och potatismos
  • Pulled beef på högrev med ris
  • Panerad rödspätta
    med stekt potatis och remouladsås

Viktors bakficka

  • Köttbullar och potatis
    med gräddsås, lingon, pressgurka

Pinoccio

  • fläsk filé Black & White
    med stekt potatis
  • fish and chips samt tartarsås

Universitetsklubben

  • Indisk currygryta
    med pumpa, bönor och kokos serveras med persiljeris
  • Pestobakad kycklinglår
    med paprikarostad potatis och basilikasås

Stångs Mjärdevi

  • Kycklinglårfilé
    rostad potatis, picklad lök, dragonmajonnäs
  • Bakad spetskål
    linser, saltrostade fröer, svampmajonnäs
  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad
    rotfrukter, picklad lök, sallad, pepparrot, färskostkräm
  • Stångs Wallenbergare
    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Kryddpepparkorv med rotmos
    Serveras med pepparrotssås
  • Stroganoff på hjortchorizo
    Serveras med ris
  • Veckans fisk: Färsk torsk
    servera från tisdag
  • Veckans green: Pizza
    Toppad med rödbetor & Chevré samt rostade nötter
  • Varmrökt lax
    Serveras med citron- & dillmajo samt syrad lök
  • Soppa
    Het tomatsoppa med basilikacrème
  • Tails Sallad
    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli
Monday, January 23