Lunch menu

Monday, 23 January

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat & lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • stekt panerad fläskschnitzel

    med gräddsås, & gele serveras med stekt potatis

  • moussaka med potatis

    serveras
med ruccola-, lök- & tomatsallad

  • stekt panerad kapkummelfilé

    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis

  • Indiskt: butter chicken

    Veganskt: chenna masala

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kapkummelfilé

    med skagensås samt kokt potatis

  • Ost-& örtgratinerad kycklingfilé

    med fetacreme, rödvinssky & stekt kulpotatis

  • Veg: Ost-& örtgratinerad zucchini

    med fetacreme, rödvinssky & stekt kulpotatis

  • Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Kycklingwok med thai basilika & färsk ingefära
  • Räksallad

    med röd quinoa, apelsin, grape, ägghalva & citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Italienska köttbullar med tomatsås och potatismos
  • Pulled beef på högrev med ris
  • Panerad rödspätta

    med stekt potatis och remouladsås

Viktors bakficka

  • Köttbullar och potatis

    med gräddsås, lingon, pressgurka

Pinoccio

  • fläsk filé Black & White

    med stekt potatis

  • fish and chips samt tartarsås

Universitetsklubben

  • Indisk currygryta

    med pumpa, bönor och kokos serveras med persiljeris

  • Pestobakad kycklinglår

    med paprikarostad potatis och basilikasås

Stångs Mjärdevi

  • Kycklinglårfilé

    rostad potatis, picklad lök, dragonmajonnäs

  • Bakad spetskål

    linser, saltrostade fröer, svampmajonnäs

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    rotfrukter, picklad lök, sallad, pepparrot, färskostkräm

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Kryddpepparkorv med rotmos

    Serveras med pepparrotssås

  • Stroganoff på hjortchorizo

    Serveras med ris

  • Veckans fisk: Färsk torsk

    servera från tisdag

  • Veckans green: Pizza

    Toppad med rödbetor & Chevré samt rostade nötter

  • Varmrökt lax

    Serveras med citron- & dillmajo samt syrad lök

  • Soppa

    Het tomatsoppa med basilikacrème

  • Tails Sallad

    Räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Monday, January 23