Lunch menu

Monday, 16 January

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat & lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • fläskfilégryta

    med västerbottenost, champinjoner, dijonsenap, paprika, soja & vitlök, ris/kokt potatis

  • kålpudding

    med gräddsås & lingon,
serveras med kokt potatis

  • stekt panerad torskfilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: pepper chicken

    Veganskt: green gram curry

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med dill-& romsås samt kokt potatis

  • Köttbullar med potatismos

    gräddsås, rårörda lingon & pressgurka

  • Veg: Pastagratäng

    med kvibille ädel, spenat & valnötter

  • Pasta med fläskfilé

    färska champinjoner & kvibille ädel

  • Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Räksallad med med matvete, örter, ägghalva & citron
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Kåldolmar med potatismos, gräddsås och lingonsylt
  • Baconlindad kycklingfilé

    med stekt potatis och paprikasås

  • Ugnsbakad lax med stekt potatis och remouladsås

Viktors bakficka

  • Köttfärslimpa med gräddsås

    rårörda lingon, pressgurka och persilja

Pinoccio

  • stekt kotlett

    med gräddsås, vinbärsgele, stekt potatis

  • tomat- & mozzarellagratinerad fiskfilé

    basilika sås, kokt potatis

Universitetsklubben

  • Morot & ingefärsbiffar

    med kokossås samt jasminris

  • Brässerad kycklinginnanlår

    med soltorkade tomat och cheddar och zucchini serveras med ris

Stångs Mjärdevi

  • Strimlad biff

    stekt ris, vårlök, picklade grönsaker, böngroddar, sojamajonnäs

  • Dagens grönt: pasta

    brostorps mögelost, valnötter, ruccola, portabello

  • Veckans sallad: Räk- och nudelsallad

    glasnudlar, böngroddar, lök, picklat grönt, chilimajonnäs

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Pannbiff på dovhjort

    serveras med gräddkokt bacon samt kokt potatis

  • Stekt isterband

    serveras med örtstuvad potatis samt rödbetor

  • Veckans fisk

    serveras från tisdag

  • Veckans green: Lasagne

    serveras med tomat & basilikasås samt syrad lök

  • Varmrökt lax

    serveras med citron & dillmajo samt syrad lök

  • Soppa

    Grönärtssoppa serveras med ost timbal samt hand skalade räkor

  • Tails Sallad

    räksallad med ägg, syrad lök samt liméaioli

Monday, January 16