Lunch menu

Monday, 9 January

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat & lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Medi Bowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudel Bowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad.

Restaurang Chili & Lime

  • helstekt svensk fläskytterfilé

    med portersås, serveras med äppelchutney & ugnsrostad potatis

  • Italiensk kycklinggryta

    med soltorkade tomater, oliver & basilika,
serveras med ris

  • Stekt panerad stillahavsflundra

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken korma with cashew & cream

    Veganskt: dal palak

  • Poke bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé

    med remouladsås & kokt potatis

  • Basilika-& parmesangratinerad kycklingfilé

    med tzatziki & balsamicosky samt klyftpotatis

  • Veg: Morotsbiff

    med stuvad savoykål & klyftpotatis

  • Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Kycklingwok med cocosmjölk, lime & färsk röd chili
  • Räksallad med röd quinoa,örter, ägghalva & lime
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Bräserad högrev med ris
  • Panerad rödspätta med stekt potatis och remouladsås
  • Halloumi Bowl med sojabönor och nachochips

    syrad rödlök, picklad rödkål, tomat-paprika mix, guacamole och créme fraiche

Viktors bakficka

  • Ugnsbakad kyckling panengcurry med ångat ris

Pinoccio

  • Krispig kyckling

    med pommes och bearnaisesås

  • Panerad spätta

    med kokt potatis samt skagenröra

Stångs Mjärdevi

  • Pulled pork

    klyftpotatis, picklad lök, chilimajonnäs

  • Dagens grönt: Gnocchi

    Boxholms kryddost, svamp, grönkål, picklad kålrot, aioli

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    pasta, picklade grönsaker, chili, örter, vitlöksdressing

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Välkomna åter måndag 16/1
Monday, January 9