Lunch menu

Thursday, 8 December

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi-bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat & lök-sallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • taco-tallrik eller falafel
med tillbehörsbuffé
  • fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran

    toppad med gremolata-aioli. Serveras med kladdkaka och vispgrädde

  • italiensk kycklingfilé

    fylld med mozzarella, salami & basilika, serveras med cidersås & vitlöksrostad potatis

  • Indiskt: chetinadu chicken curry

    Veganskt: kidney beans with zucchini

  • Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Champinjonsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne (veg: Spenat-& quornfärslasagne)

    med coleslawsallad

  • Biffstroganoff med ris
  • Kycklingwok

    med röd curry & cocosmjölk

  • Kycklingsallad

    med matvete, bacon, melon & tryffelaioli

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Köttfärslimpa

    med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt

  • Ugnsbakad torskrygg

    med kokt potatis och dillsås

  • Kycklingfilé

    med klyftpotatis och vitlökssås

Viktors bakficka

  • Stekt gårdskyckling

    med dragongräddsås och sparrisbroccoli

Pinoccio

  • Kycklingspett

    med pommes samt bearnaisesås

  • huset köttfärspasta med parmesanost

Universitetsklubben

  • Rostade rödbetor, Chevré, pumpakärnor

    med buljongkokt quinoa

  • Pannbiffar

    med stekt svamp, picklad rödlök, Dijon gräddsås och rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Laxfärsbiff

    potatis, pepparrot, dill, brynt smör, romsås

  • Dagens grönt: Grönsakslasagne

    tomat- och löksallad, färskostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Varmrökt lax

    havreris, betor från Hermelins, getaost frön Löt, saltrostade fröer, honungsvinägrette

Pegs & Tails

  • Laxpudding

    Serveras med skirat smör

  • Veckans fisk: Ångad torskfilé

    Serveras med räk-& dillvitvinssås

  • Veckans green: Chili sin carne
  • Höstsoppa

    Jordärtskockssoppa med västerbottenstimbal

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

Thursday, December 8