Lunch menu

Thursday, December 8

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi-bowl
    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat & lök-sallad & tzatziki
  • Lax-bowl med quinoa
    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm
  • Brödernas Caesar med bulgur
    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing
  • Chèvre-bowl
    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
  • Vegetarisk Poké bowl
    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo
  • Kyckling-bowl
    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett
  • Medelhavssallad med pasta
    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing
  • Räk- & nudelbowl
    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter
  • Grilltallrik (Varmrätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • taco-tallrik eller falafel
med tillbehörsbuffé
  • fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran
    toppad med gremolata-aioli. Serveras med kladdkaka och vispgrädde
  • italiensk kycklingfilé
    fylld med mozzarella, salami & basilika, serveras med cidersås & vitlöksrostad potatis
  • Indiskt: chetinadu chicken curry
    Veganskt: kidney beans with zucchini
  • Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Grill:
    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Champinjonsoppa
    samt pannkakor med sylt & grädde
  • Lasagne (veg: Spenat-& quornfärslasagne)
    med coleslawsallad
  • Biffstroganoff med ris
  • Kycklingwok
    med röd curry & cocosmjölk
  • Kycklingsallad
    med matvete, bacon, melon & tryffelaioli
  • Grillen serverar:
    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Köttfärslimpa
    med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt
  • Ugnsbakad torskrygg
    med kokt potatis och dillsås
  • Kycklingfilé
    med klyftpotatis och vitlökssås

Viktors bakficka

  • Stekt gårdskyckling
    med dragongräddsås och sparrisbroccoli

Pinoccio

  • Kycklingspett
    med pommes samt bearnaisesås
  • huset köttfärspasta med parmesanost

Universitetsklubben

  • Rostade rödbetor, Chevré, pumpakärnor
    med buljongkokt quinoa
  • Pannbiffar
    med stekt svamp, picklad rödlök, Dijon gräddsås och rostad potatis

Stångs Mjärdevi

  • Laxfärsbiff
    potatis, pepparrot, dill, brynt smör, romsås
  • Dagens grönt: Grönsakslasagne
    tomat- och löksallad, färskostkräm
  • Stångs klassiker: Wallenbergare
    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Veckans sallad: Varmrökt lax
    havreris, betor från Hermelins, getaost frön Löt, saltrostade fröer, honungsvinägrette

Pegs & Tails

  • Laxpudding
    Serveras med skirat smör
  • Veckans fisk: Ångad torskfilé
    Serveras med räk-& dillvitvinssås
  • Veckans green: Chili sin carne
  • Höstsoppa
    Jordärtskockssoppa med västerbottenstimbal
  • Varmrökt lax
    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka
Thursday, December 8