Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2023
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig nu!
Följ med på studiebesök!
10/4 — Behind the scenes på Actia
Read more
Lunch menu
Thursday, December 8
Brödernas kök
Dagens bowl: Halloumi-bowl
Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat & lök-sallad & tzatziki
Lax-bowl med quinoa
Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm
Brödernas Caesar med bulgur
Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing
Chèvre-bowl
Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
Vegetarisk Poké bowl
Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo
Kyckling-bowl
Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett
Medelhavssallad med pasta
Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing
Räk- & nudelbowl
Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter
Grilltallrik (Varmrätt)
Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast
Restaurang Chili & Lime
taco-tallrik eller falafel med tillbehörsbuffé
fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran
toppad med gremolata-aioli. Serveras med kladdkaka och vispgrädde
italiensk kycklingfilé
fylld med mozzarella, salami & basilika, serveras med cidersås & vitlöksrostad potatis
Indiskt: chetinadu chicken curry
Veganskt: kidney beans with zucchini
Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
Asiatisk lunchbuffé
Vegetariskt:
1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
Grill:
kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
Restaurang Husman
Ärtsoppa/Champinjonsoppa
samt pannkakor med sylt & grädde
Lasagne (veg: Spenat-& quornfärslasagne)
med coleslawsallad
Biffstroganoff med ris
Kycklingwok
med röd curry & cocosmjölk
Kycklingsallad
med matvete, bacon, melon & tryffelaioli
Grillen serverar:
Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik
La Fontana
Köttfärslimpa
med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt
Ugnsbakad torskrygg
med kokt potatis och dillsås
Kycklingfilé
med klyftpotatis och vitlökssås
Viktors bakficka
Stekt gårdskyckling
med dragongräddsås och sparrisbroccoli
Pinoccio
Kycklingspett
med pommes samt bearnaisesås
huset köttfärspasta med parmesanost
Universitetsklubben
Rostade rödbetor, Chevré, pumpakärnor
med buljongkokt quinoa
Pannbiffar
med stekt svamp, picklad rödlök, Dijon gräddsås och rostad potatis
Stångs Mjärdevi
Laxfärsbiff
potatis, pepparrot, dill, brynt smör, romsås
Dagens grönt: Grönsakslasagne
tomat- och löksallad, färskostkräm
Stångs klassiker: Wallenbergare
potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
Veckans sallad: Varmrökt lax
havreris, betor från Hermelins, getaost frön Löt, saltrostade fröer, honungsvinägrette
Pegs & Tails
Laxpudding
Serveras med skirat smör
Veckans fisk: Ångad torskfilé
Serveras med räk-& dillvitvinssås
Veckans green: Chili sin carne
Höstsoppa
Jordärtskockssoppa med västerbottenstimbal
Varmrökt lax
Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka
Thursday, December 8