Lunch menu

Friday, 9 December

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Poké Bowl

    Ris, rå laxfilé, picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök,sesamfrön, srirachamajo

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • grillad svensk rostbiff

    med rödvinssky, serveras med lättfrästa haricots verts, rostad lök & potatisgratäng

  • ugnsgrillad laxfilé

    med sås på äpple, gurka, dill & pepparrot, serveras med kokt potatis

  • Indiskt: chetinadu chicken curry

    Veganskt: kidney beans with zucchini

  • Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé

    med bearnaise, rödvinssås, stekt kulpotatis eller pommes

  • Fisk-& skaldjurspaella med aioli
  • Veg: Grönsakspaella med aioli
  • Kycklingpasta

    grädde, vitlök, sambal oelek & paprika

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Räksallad

    med fetaost, matvete & aioli

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Angus Burger-buffé

    Brioche hamburgerbröd, lökringar, pommes, och fish & chips med såser

Viktors bakficka

  • Vinbräserad oxkind

    med syrade morötter, skysås samt potatismos

Pinoccio

  • marinerade helstekt fläsk

    med potatisgratäng

  • Husets hemgjorda Lasagne Alforno med parmesanost

Universitetsklubben

  • Indisk currygryta

    med pumpa, bönor och kokos serveras med persiljeris

  • Rosepepparstekt Fläskfilé

    serveras med dragongräddsås och rostade rotfrukter

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad fläskkarré

    rostade rotfrukter, picklad lök, pepparsås

  • Dagens grönt: Friterad risottokrokett

    tomatsås, linser, fänkål, parmesan

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Varmrökt lax

    havreris, betor från Hermelins, getaost frön Löt, saltrostade fröer, honungsvinägrette

Pegs & Tails

  • Helstekt benfri kotlettrad

    Toppad med lagrad ost

  • Veckans fisk: Ångad torskfilé

    Serveras med räk-& dillvitvinssås

  • Veckans green: Chili sin carne
  • Höstsoppa

    Jordärtskockssoppa med västerbottenstimbal

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

Friday, December 9