Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2024
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Få mer gjort med mindre resurser – Hållbart och effektivt
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig!
Nya affärsmöjligheter inom lantbruket
15/5 — Navigera på dagens högteknologiska lantbruksmarknad
Read more
Lunch menu
Tuesday, December 6
Brödernas kök
Dagens bowl: Burrito-bowl
Ris, kycklingfajitas, mangosalsa & yoghurt
Lax-bowl med quinoa
Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm
Brödernas Caesar med bulgur
Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing
Chèvre-bowl
Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
Vegetarisk Poké bowl
Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo
Kyckling-bowl
Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett
Medelhavssallad med pasta
Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.
Räk- & nudelbowl
Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter
Grilltallrik (Varmrätt)
Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast
Restaurang Chili & Lime
raggmunk med stekt fläsk & lingon
stekt fläsk med löksås & kokt potatis
tagliatelle med kycklingfilé
chili, lime, vitlök & grana padano
ugnsgrillad laxfile
med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron
Indiskt: chicken masala
Veganskt: cabbage thoran
Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
Asiatisk lunchbuffé
Vegetariskt:
1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
Grill:
kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås
Restaurang Husman
Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Citronmarinerad laxfilé
med ingefära-& chilicreme, kokt potatis & broccoli
Spaghetti Bolognese med riven ost
Wok: Entrecôte med sesam, chili & thai basilika
Kycklingsallad
med bacon, röd quinoa, basilika & red hot chili
Grillen serverar:
Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik
La Fontana
Huset schnitzel
med stekt potatis och bearnaisesås
Krämig Fiskgratäng
Biffstroganoff med ris
Viktors bakficka
Husets varmrökta lax
med kall dill- och romsås, citron och kokt potatis
Pinoccio
Pinocchio’s raggmunk
med stekt fläsk samt lingon
fish n chip med bearnaisesås
Universitetsklubben
Broccolimedaljonger
med syrlig citrondressing
Husets raggmunk
med stekt sidfläsk, rårörda lingon och grädde
Stångs Mjärdevi
Färsbiff
potatispuré, grönkål, lingon, gräddsås
Dagens grönt: Jordärtskocka
rostad potatis, portabello, chimichurri
Stångs klassiker: Wallenbergare
potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
Veckans sallad: Varmrökt lax
havreris, betor från Hermelins, getaost frön Löt, saltrostade fröer, honungsvinägrette
Pegs & Tails
Dijon & Dragon bräserad kyckling
Veckans fisk: Ångad torskfilé
Serveras med räk-& dillvitvinssås
Veckans green: Chili sin carne
Höstsoppa
Jordärtskockssoppa med västerbottenstimbal
Varmrökt lax
Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka
Tuesday, December 6