Lunch menu

Monday, November 21

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl
    Ris, grillad kyckling, tomat&lök-sallad, hummus & myntayoghurt
  • Lax-bowl med quinoa
    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm
  • Brödernas Caesar med bulgur
    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing
  • Chèvre-bowl
    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
  • Vegetarisk Poké bowl
    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo
  • Kyckling-bowl
    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett
  • Medelhavssallad med pasta
    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.
  • Räk- & nudelbowl
    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter
  • Grilltallrik (Varmrätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • viltskavsgryta
    med kantareller, enbär, timjan, grädde & soja, serveras med lingonsylt och ris eller kokt potatis
  • grillad kycklingfilé
    med chili-yoghurt, serveras med bulgur blandat med
wokade färska grönsaker
  • stekt panerad stillahavsflundra
    med dill- & picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron
  • Indiskt: pepper chicken
    Veganskt: cabbage thoran
  • Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Grill:
    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé
    med dill-& romsås samt kokt potatis
  • Champinjongratinerad kotlett
    med potatispuré, lingon & pressgurka
  • Veg: Pastagratäng
    med kvibille ädel, tomater & spenat
  • Wok: Kyckling "Alfredo"
    med parmesan, vitt vin, grädde & spenat
  • Räksallad med örter, grape & matvete
  • Grillen serverar:
    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Köttbullar
    med potatismos, gräddsås och lingonsylt
  • Krämig fläskfilégryta
    med färska grönsaker och ris
  • Kycklingspett med stekt potatis och bearnaisesås

Pinoccio

  • lövbiff med pommes samt bearnaisesås
  • Panerad spätta
    med kokt potatis samt skagenröra

Stångs Mjärdevi

  • Asiatisk färsbiff
    stekt ris, picklad morot, chili, böngroddar, kokosmjölk
  • Dagens grönt: Bakade betor
    havreris, getaost från löt, nötter, honungsvinägrette
  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad
    potatis, fänkål, spetskål, krutonger, saffransaioli
  • Stångs klassiker: Wallenbergare
    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Isterband från Vaggeryd
    senap& persiljestuvad potatis, ugnsbakad gulbeta
  • köttfärslimpa
    med gräddsås & lingon samt pressgurka
  • Höstsoppa
  • Varmrökt lax
    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka
  • Pegs Caesar
    Våran caesarsallad med majskyckling från Munka Ljungby & parmesan

More lunches available at

Monday, November 21