Lunch menu

Monday, 21 November

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Shawarma Bowl

    Ris, grillad kyckling, tomat&lök-sallad, hummus & myntayoghurt

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • viltskavsgryta

    med kantareller, enbär, timjan, grädde & soja, serveras med lingonsylt och ris eller kokt potatis

  • grillad kycklingfilé

    med chili-yoghurt, serveras med bulgur blandat med
wokade färska grönsaker

  • stekt panerad stillahavsflundra

    med dill- & picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: pepper chicken

    Veganskt: cabbage thoran

  • Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé

    med dill-& romsås samt kokt potatis

  • Champinjongratinerad kotlett

    med potatispuré, lingon & pressgurka

  • Veg: Pastagratäng

    med kvibille ädel, tomater & spenat

  • Wok: Kyckling "Alfredo"

    med parmesan, vitt vin, grädde & spenat

  • Räksallad med örter, grape & matvete
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik

La Fontana

  • Köttbullar

    med potatismos, gräddsås och lingonsylt

  • Krämig fläskfilégryta

    med färska grönsaker och ris

  • Kycklingspett med stekt potatis och bearnaisesås

Pinoccio

  • lövbiff med pommes samt bearnaisesås
  • Panerad spätta

    med kokt potatis samt skagenröra

Stångs Mjärdevi

  • Asiatisk färsbiff

    stekt ris, picklad morot, chili, böngroddar, kokosmjölk

  • Dagens grönt: Bakade betor

    havreris, getaost från löt, nötter, honungsvinägrette

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    potatis, fänkål, spetskål, krutonger, saffransaioli

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Isterband från Vaggeryd

    senap& persiljestuvad potatis, ugnsbakad gulbeta

  • köttfärslimpa

    med gräddsås & lingon samt pressgurka

  • Höstsoppa
  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling från Munka Ljungby & parmesan

More lunches available at

Monday, November 21