Lunch menu

Thursday, 17 November

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Halloumi-bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat & lök-sallad & tzatziki

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • taco/falafel-tallrik med tillbehörsbuffé
  • fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran

    toppad med gremolata-aioli. Serveras med
 kladdkaka med vispgrädde

  • pankopanerad kycklingfilé

    med kantarellsås, serveras med gelé & klyftpotatis

  • Indiskt: chicken vindaloo

    Veganskt: kidney beans thoran

  • Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Broccolisoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Husmans Låda

    med fläsknoisette, potatismos, kryddsmör, inlagd gurka, bacon-& rödvinssås

  • Pasta med strimlad kyckling

    sambal oelek, grädde & vitlök

  • Wok: Fläskfilé

    med curry, thai basilika & ingefära

  • Kycklingsallad

    med bacon, fetaost, pasta & tapenad

  • Grillen serverar:

    Hamburgare/Greenburgare med pommes eller kebabtallrik

La Fontana

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Boeuf Bourguignon

    med kokt potatis

  • Huset Lasagne med coleslaw

Viktors bakficka

  • Fisk- och skaldjursgryta

    saffran, vitlök, morot, fänkål samt limeaioli

Pinoccio

  • Lövstek med pommes samt bearnaisesås
  • Panerad flundra

    med kokt potatis samt skagenröra

Stångs Mjärdevi

  • Kycklinglår

    ris, skogsvamp, rotselleri, vittvin, parmesan

  • Dagens grönt: Risottokrokett

    linser, picklad silverlök, ruccola, parmesan, tomatsås

  • Veckans sallad: Kräft- och räksallad

    pasta, tomater, picklad gurka, chili- och örter, vitlöksdressing

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Helstekt benfri kotlett

    serveras med svampsås samt rostad potatis

  • Veckans green: Zucchini Piccata

    parmesan panerad serveras med tomat & basilikasås

  • Veckans fisk: ugnsbakad lax

    serveras med en gryéresås samt pommes Anna

  • Soppa

    Kräftsoppa serveras med Västerbottenterrin samt räkor, tabascogrädde

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling från Munka Ljungby & parmesan

Thursday, November 17