Lunch menu

Wednesday, 16 November

Brödernas kök

  • Dagens bowl: Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Lax-bowl med quinoa

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm

  • Brödernas Caesar med bulgur

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing

  • Chèvre-bowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo

  • Kyckling-bowl

    Bulgur, grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta

    Serranoskinka, mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- & nudelbowl

    Handskalade räkor, glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • baconfylld svensk färsbiff

    med lingon & gräddsås, serveras med inlagd gurka & potatismos/kokt potatis

  • ugnsgratinerad falukorv

    fylld med äpple, senap, lök, tomat & bostongurka, serveras med potatismos

  • ugnsgrillad laxfilé

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Indiskt: chicken vindaloo

    Veganskt: kidney beans thoran

  • Poke Bowl: yakiniku, kyckling eller vegetarisk
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kålpudding

    med gräddsås, kokt potatis & rårörda lingon

  • Ost-& basilikagratinerad kycklingfilé

    med fetacreme, örtsky & klyftpotatis

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"

    samt tomat, ruccola-& halloumisallad

  • Pasta: "Delicata"

    med bacon, strimlad pepparsalami, lök & paprika

  • Wok: Entrecôte

    med chili, vitlök & cashewnötter

  • Räk- och kräftstjärtsallad

    med ägghalva & citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgare/Greenburgare med pommes eller kebabtallrik

La Fontana

  • Krämig fläskfilégryta

    med färska grönsaker och ris

  • Italienska biffar gratinerad med mozzarellaost

    stekt potatis och cacciatore

  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Viktors bakficka

  • Klassisk Wallenbergare

    med skirat smör, gröna ärtor och rårörda lingon

Pinoccio

  • Pinocchio’s Schnitzel

    med stek potatis & bearnaisesås

  • Kycklingpasta

    med färska grönsaker samt grädde

Stångs Mjärdevi

  • Kalvfärslimpa

    potatispuré, bacon, pressgurka, lingongräddsås

  • Dagens grönt: Rostad broccoli

    havreris, sesamgurka, böngroddar, kimchimajonnäs

  • Veckans sallad: Kräft- och räksallad

    pasta, tomater, picklad gurka, chili- och örter, vitlöksdressing

  • Stångs Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

Pegs & Tails

  • Oxbringa

    rostade rotfrukter samt pepparotssås

  • Veckans green: Zucchini Piccata

    parmesan panerad serveras med tomat & basilikasås

  • Veckans fisk: ugnsbakad lax

    serveras med en gryéresås samt pommes Anna

  • Soppa

    Kräftsoppa serveras med Västerbottenterrin samt räkor, tabascogrädde

  • Varmrökt lax

    Serveras med koktpotatis, gräslökshollandaise & pressgurka

  • Pegs Caesar

    Våran caesarsallad med majskyckling från Munka Ljungby & parmesan

Wednesday, November 16